Ce a remarcat Boris Becker la Novak Djokovic: „Știți ce a făcut la miezul nopții?”

1 săptămână in urmă 11

Articol de GSP - Publicat marti, 11 ianuarie 2022, 18:19 / Actualizat marti, 11 ianuarie 2022 18:19

Germanul Boris Becker, de 6 ori campion de Grand Slam și fost antrenor al lui Novak Djokovic, a vorbit astăzi cu sârbul. 

  • Novak Djokovic e liber, deocamdată, dar statul federal australian poate să-l trimită înapoi în Serbia. Mai ales dacă se dovedește că sârbul lider ATP a mințit când a sosit la Antipozi;
  • De 9 ori câștigător la Australian Open, Djokovic luptă cu Rafael Nadal pentru prima poziție în clasamentul all-time la turnee de Grand Slam. Dacă vreunul dintre ei se impune, devine cel mai titrat jucător din istoria tenisului, cu 21 de trofee.

Științe politice

EDITORIAL

Științe politice

„Novak Djokovic e diferit față de ceilalți. Trebuie să câștige tribunele la Australian Open”

„E un tânăr remarcabil, iar starea lui psihică s-a îmbunătățit. S-a dus la miezul nopții să se antreneze, genul ăsta de om este. E un tip diferit față de ceilalți. Vede lumea cu alți ochi. Poate că nu putem fi de acord cu tot ceea ce face, dar trebuie să îl respectăm. 

În mod evident, pregătirea lui pentru Australian Open este foarte proastă. Nu cred că a fost vreodată atât de prost pregătit cu o săptămână înainte de un Grand Slam, dar așa sunt lucrurile. 

Sunt sigur că vor exista unele huiduieli și fluierături, dar e obișnuit cu lucrurile astea. Mereu a fost ca un luptător din stradă care trebuie să se impună ca să câștige tribunele și a fost fascinant cum a reușit anul trecut, la US Open. Va fi o atmosferă grea, dar cu fiecare meci pe care-l câștigă va câștiga tribuna. Însă va avea o primă săptămână foarte dificilă”, a explicat Boris Becker, 54 de ani, fost învingător la Australian Open în 1991 și 1996. 

Citește și alte știri despre Australian Open: 

VIDEO „Djokovic, un mincinos idiot! Ne spune rahaturi” » Prezentatorii nu știau că sunt filmați!

Scene halucinante la Australian Open » Rebelul Australiei a șocat, în plin meci: „Voi fi testat pozitiv! Îți cumpăr cina dacă nu e așa”

Playtech: Anamaria Prodan, dezvăluire ȘOCANTĂ despre Fane Spoitoru. Ce a putut spune și despre Nuțu VIDEO


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă