Ce a putut spune Maria Chițu despre Culiță Sterp, acum că Survivor s-a terminat. Milioane de femei o vor aproba

1 lună in urmă 56

Maria Chițu a dat cărțile pe față și a spus adevărul despre simpatia ei față de Culiță Sterp. Ce a declarat frumoasa blondină, la câteva săptămâni de la terminarea emisiunii Survivor România. Milioane de femei o vor aproba. Războinica a spus totul pe Instagram.

Ce a zis Maria Chițu despre Culiță Sterp, după ce s-a terminat Survivor România

Sezonul 2 Survivor România a ținut telespectatorii cu sufletul la gură. Finala din 10 iulie s-a jucat între Zanni de la Faimoși și Andrei Dascălu de la Războinici. Trapperul a adunat mai multe voturi din partea publicului și astfel a devenit câștigătorul competiției, ridicând trofeul mult râvnit.

Maria Chițu a fost una dintre cele mai puternice și complete concurente de la Survivor România, atât din punct de vedere sportiv cât și pe parte socială. Deși au circulat zvonuri conform cărora între ea și Albert Oprea s-ar fi înfiripat o poveste de dragoste, frumoasa blondină a făcut dezvăluiri incredibile după terminarea competiției.

Maria Chițu a devenit foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde răspunde celor mai indiscrete curiozități ale fanilor săi. Recent, fosta Războinică a fost întrebată care au fost concurenții de sex masculin care i-au atras atenția, cei pe care i-a considerat chipeși.

Lipsită de inhibiții, Războinica i-a dat exemplu pe coechipierul ei Andrei Dascălu dar și pe Faimosul Culiță Sterp pe care l-a caracterizat fiind un bărbat frumușel și arătos.

„Cred că Andrei. Și Culiță (n.r. – Sterp) era frumușel. Cam ei doi erau mai arătoși!”, a răspuns Maria Chițu de la Războinici pe Instagram.

Zanni a recunoscut că și-a păcălit fanii la Survivor România

Maria Chițu nu este singura care a făcut dezvăluiri inedite după terminarea Survivor. Zanni, câștigătorul en-titre al competiției, i-a mărturisit lui Alex Velea care este numele său adevărat din buletin, lucru pe care nu-l știa nimeni.

Se pare că artistul a adăugat al doilea „n” la porecla sa din copilărie, Zani, pentru a crea un nume de scenă.

„Nu am vrut să-mi spun niciodată numele real pentru că-mi era frică să nu mi se dea unfriend pe Facebook. Zanidache Robert Edmond! Dacă stai să te gândești, fiecare nume poate să aibă o prescurtare: Zani, Robi, Edy.

Și Hubert înseamnă Robert în ”nemțește” și l-am data așa, mai pe… Să nu-mi zică lumea Robi. În buletin, numele de familie este cu un ”n”, Zanidache, dar am pus eu cu doi ”n”.

Lumea îmi zicea Zani și mi-a plăcut mie cu doi de ”n”, că era prea sărăcăcios așa, vizual. Parcă are mai multă putere numele”, a declarat Zanni în cadrul podcastului lui Alex Velea de pe Youtube.

The post Ce a putut spune Maria Chițu despre Culiță Sterp, acum că Survivor s-a terminat. Milioane de femei o vor aproba appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă