Ce a putut spune Dan Petrescu despre CFR Cluj, după plecarea lui. Oare să fie adevărat?

2 luni in urmă 31

Ce a putut spune Dan Petrescu despre CFR Cluj, după plecarea lui. Fostul tehnician al campioanei tot „dă târcoale” grupării din Gruia. Pe fondul crizei declanșate de rezultate și neînțelegerile unor jucători cu Marius Șumudică, „Bursucul” tot „bate șaua să priceapă iapa”. Antrenorul de 53 de ani consideră că oamenii geloși au dus la despărțirea lui de ardeleni.

Ce a putut spune Dan Petrescu despre CFR Cluj, după plecarea lui

Ce a putut spune Dan Petrescu despre CFR Cluj, după plecarea lui. Fostul tehnician al campioanei face marcaj strâns grupării din Gruia. Chiar dacă a declarat că și-ar dori să revină în campionatul Rusiei, „Bursucul” tot deapănă impresii despre gruparea patronată de Neluțu Varga. Cum modestia e calitatea celor fără alte calități, cum spunea o vorbă, Dan Petrescu nu abuzează deloc de ea. El consideră că plecarea sa de la Cluj a creat multe probleme echipei.

După plecarea mea, problemele sunt mari. A fost o problemă internă. Ca în România, când cineva prinde putere, sunt foarte mulți oameni geloși. Nu am mai avut încredere în cineva din club. Am simțit că nu mai trebuie să stau. Cred că și-au dat seama că au greșit față de mine. Și mie mi-a părut rău pentru că mă atașasem de echipă. În afară de performanțe, este un oraș frumos, am plecat și cetățean de onoare de acolo, am avut trofee, medalii și amintiri superbe. Clujul rămâne una dintre casele mele și cu siguranță mă voi întoarce acolo”, a spus Dan Petrescu, într-o discuție cu Dan Chișu.

Oare să fie adevărat?

Dan Petrescu a insistat și pe ideea că nu e un antrenor scump, în ciuda salariului primit la CFR Cluj.

Aștept să antrenez o echipă, dar nu vreau să mă grăbesc. Steaua (n.n. FCSB) l-a pus pe Edi Iordănescu. Toată lumea spune că sunt prea scump. Eu nu cred că este adevărat. Eu doar îmi fac meseria”, a mai punctat fostul internațional român.

Cu toate acestea, Petrescu era plătit cu 50.000 de euro pe lună la campioana României, cu mult peste ce primește orice alt tehnician din Liga 1. Pe lângă acești bani, Petrescu a avut stipulat în contract un bonus de 500.000 de euro pentru accederea în grupele Europa League și 1 milion de euro pentru grupele Ligii Campionilor. De altfel, în luna martie, el ar fi fost ofertat de Academica Clinceni, dar tocmai salariul cerut de tehnician a fost piedica în calea finalizării înțelegerii.

În privința situației de la CFR Cluj, chiar astăzi conducerea clubului a emis un comunicat prin care și-a exprimat susținerea pentru Marius Șumudică. De asemenea, în același comunicat se susține că nu există niciun conflict între jucători și antrenor.

The post Ce a putut spune Dan Petrescu despre CFR Cluj, după plecarea lui. Oare să fie adevărat? appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă