Ce a prezis Dan Bittman despre Laura Stoica. Artistul a avut mare, mare dreptate VIDEO

1 lună in urmă 8

Ce mărturisiri a făcut Dan Bittman despre Laura Stoica? Cunoscutul solist al trupei Holograf a avut dreptate. Fanii regretatei cântărețe cu părul de foc nu știau aceste detalii.

Dan Bittman a prevăzut totul! Ce mărturisiri a făcut despre Laura Stoica?

Luna trecută s-au împlinit 15 ani de când românii care au iubit-o încă de la prima apariție sunt triști în urma dispariției sale bruște și violente de pe această lume. Dan Bittman a făcut câteva dezvăluiri legate despre relația pe care a avut-o cu una din cele mai spectaculoase voci pe care le-a avut România.

Solistul trupei Holograf a fost cel care a descoperit-o. Acesta a văzut talentul său imens și timbrul unic ce a făcut-o rapid cunoscută și iubită de public. La începutul carierei, însă, cântăreața avea o problemă cu vibrato-ul.

Fostul prezentator de televiziune a corectat-o imediat și a ajutat-o astfel să devină o mare stea. O audiție i-a demonstrat că Laura avea să îi accepte întocmai sfatul și să reușească să scape de vibrato-ul care nu dădea deloc bine.

„Am fost primul care am descoperit-o pe Laura Stoica! Avea un vibrato de căpriță și i-am zis: dacă scapi de el, tu o să ajungi o cântăreață de a rupi România în două. M-am dus la un coleg de-al meu, Cristi Păți, și i-am zis: <ascult-o pe fata asta>. Și a dat o audiție. Mi-a urmat sfatul și a scăpat de vibrato. A devenit una dintre cele mai mari cântărețe, așa cum i-am prezis”, a spus Dan Bittman, la Antena Stars.

„Dumnezeu a vrut să se termine totul atunci…”

Amintim că pe data de 9 martie s-au împlinit 15 ani de când Laura Stoica a trecut în neființă. Atunci părăsea această lume nu doar una din vocile uriașe de la noi, ci o întreagă familie.

Regretata cântăreață s-a stins într-un accident rutier violent petrecut lângă Sinești. În acea zi neagră artista era mai fericită decât niciodată, rămăsese însărcinată recent, iar ea și soțul erau mai împliniți decât ar fi crezut. Din păcate, visul frumos s-a terminat în cel mai neașteptat mod.

„Știu că a fost o perioadă când încă mă mai întrebam cum s-a întâmplat. Ce a simțit ea, pentru că era o fire foarte sensibilă. Și am aflat ulterior că nu a apucat să își dea seama de tragedie și că s-a sfârșit repede. Așa a vrut Dumnezeu să își găsească perechea potrivită, de a simți bucuria că va fi mamă. Mă tot întreba mereu că ea nu simte nimic, că nu are niciun simptom. Discutam pe tema asta și bineînțeles că ne bucuram că o să fie frumos, dar dacă Dumnezeu a vrut să se termine totul atunci…”
Elena Stoica, mama regretatei soliste

„Pentru următoarea perioadă obiectivul principal este să pot să redau publicului albumul “S-a schimbat”. Acest album a fost scos în ediţie restrânsă şi este foarte mult cerut de fani”, a mărturisit Alex Stoica, fratele cântăreței.

The post Ce a prezis Dan Bittman despre Laura Stoica. Artistul a avut mare, mare dreptate VIDEO appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă