Ce a postat Mihaela Rădulescu în ziua nunții lui Dani Oțil: ‘Zâmbește-le oamenilor triști’

1 lună in urmă 40

Dani Oțil și frumoasa lui logodnică Gabriela Prisăcariu s-au căsătorit astăzi, iar fanii sunt în extaz. Ce a postat Mihaela Rădulescu, fosta iubită a prezentatorului de la Antena 1 pe Instagram, în ziua nunții simpaticului matinal de la Neatza. 

Ce a postat Mihaela Rădulescu în ziua nunții lui Dani Oțil

Zi mare în showbizul românesc. Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu s-au căsătorit astăzi, în mare secret, iar fanii cuplului au luat cu asalt rețelele de socializare pentru a le ura proaspeților însurăței „casă de piatră” și toată fericirea din lume. Cei doi și-au unit destinele la o biserică din Capitală, iar petrecerea continuă, și în aceste momente, la restaurantul prezentatorului TV din București.

Dani Oțil radiază de fericire alături de frumoasa lui soție, despre care este convins că este femeia vieții sale. Fericirea lor este deplină acum când vor fi părinți pentru prima dată, când fotomodelul va naște un băiețel în luna august, în preajma zilei de naștere a celebrului său tătic.

În această zi importantă pentru fostul său iubit, Mihaela Rădulescu a postat un mesaj interesant pe pagina sa de Instagram. Vedeta a vorbit despre cât de important este prezentul și cum fiecare clipă merită trăită. De asemenea, fosta prezentatoare de la Ferma a declarat că oamenii altruiști și buni se vor simți întotdeauna bine și că trebuie să ne bucurăm de lucrurile pozitive din viața noastră.

Zâmbește-le persoanelor triste. Plantează o floare sau un pom. Reciclează sticlele de plastic. Donează sânge. Petrece o oră ajutând copiii din orfelinate sau vreun vecin. Fă o mică donație unor persoane care au nevoie. Gândește-te cât ești de norocos cu ceea ce ai în jurul tău. Nu ai cum să te simți trist după ce le faci un bine celor din jur, naturii sau ție însuți.”, a fost mesajul postat de Mihaela Rădulescu pe contul său de Instagram.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu s-au căsătorit astăzi

Nu știm dacă are sau nu vreo legătură cu evenimentul al cărui protagonist este chiar fostul ei partener, dar un lucru este cert. Mesajul Mihaelei Rădulescu s-a potrivit de minune cu starea de spirit a lui Dani Oțil, care se bucură, într-adevăr, de cele mai frumoase clipe din viața sa. Postarea divei a strâns foarte multe aprecieri din partea prietenilor săi virtuali.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu și-au unit destinele, în sfârșit, după ce nunta lor planificată inițial pentru anul 2020 a fost amânată din cauza pandemiei de coronavirus. Cei doi sunt extrem de fericiți împreună și abia așteaptă să-și întâmpine viitorul fiu în luna august a acestui an.

The post Ce a postat Mihaela Rădulescu în ziua nunții lui Dani Oțil: ‘Zâmbește-le oamenilor triști’ appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă