Ce a postat Adrian Răspopa pe Facebook, cu câteva ore înainte să moară. Pilotul era foarte mândru de maşina sa de raliu

1 lună in urmă 29

Adrian Răspopa era foarte activ pe Facebook şi chiar sâmbătă, în ziua în care a murit, a avut două postări, una la ora 7.18 dimineaţa, cu fotografii de la shakedown şi startul festiv de la Raliul Iaşiului, iar a doua la ora , înainte de a se pregăti de a doua zi de competiţie.

Adrian Răspopa era extrem de mândru de mașina pe care o conducea – o Skoda Fabia R5, şi spera ca printr-o performanţă bună realizată la Iaşi compania care îl sponsoriza să extindă durata contractului şi pentru tot anul viitor.

Pilotul Adrian Răspopa a suferit multiple leziuni grave la nivelul bazinului, abdomenului şi cranio-cerebral şi a intrat în comă după ce în cursul după amiezii de sâmbătă, în timpul unei probe speciale, a intrat în decor în zona Hadâmbu. „Pacientul a decedat în sala de operaţie. A fost resuscitat timp de două ore, în total, atât în UPU cât şi în sala de operaţie. S-a intervenit chirurgical. S-a făcut tot ce este medical posibil„, a declarat prof.univ.dr Diana Cimpoeşu, şefa UPU-SMURD Iaşi.

Citeşte şi Adrian Răspopa, unul dintre cei mai buni piloţi de raliu din România, a murit după accidentul de la Iaşi. Avea 41 de ani

În urma accidentului, pilotul a rămas încarcerat, iar copilotul Cosmin Diacu s-a autoevacuat. Cei doi au fost transportaţi cu un elicopter la Spitalul Sf Spiridon din Iaşi.

Când a ajuns la UPU de la Spitalul Sf Spiridon din Iaşi bărbatul era în stare critică, în şoc hipovolemic, cu stare de comă post resuscitare. A fost intubat şi ventilat mecanic.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă