Ce a păţit un medic din Galaţi când a intrat într-o farmacie: „În fața mea, o bătrânică întinde o rețetă simplă”

2 luni in urmă 2

Ce a păţit un medic din Galaţi când a intrat într-o farmacie. Doctorul a făcut o postare pe reţelele de socializare, unde a relatat toată întâmplarea. Postarea medicului Sorin Bivolaru, unul dintre cei mai cunoscuţi şi apreciaţi pneumologi din Galaţi, a fost comentată de zeci de persoane.

Citeşte şi: România se pregăteşte de valul trei al pandemiei. Semnalul de alarmă tras de medici: A început să crească numărul de cazuri

Am ieșit la o alergare scurtă, să îmi limpezesc mintea și să îmi dezmorțesc puțin articulațiile. În drum spre casă, intru într-o farmacie. În fața mea o bătrânică îi întinde o rețetă simplă ”domnișoarei”. După o analiză scurtă, solicită ajutorul colegei.

O altă ”domnișoară”. Domnișoara 2, apucă rețea și după o analiză ultra, mega rapidă, dă ochii peste cap. Bătrânică întreabă ”s-a întâmplat ceva?”. Domnișoara 2 răspunde ”nu neapărat, mă uitam la medicul care v-a eliberat rețeta”. ”E vreo problemă cu rețeta?”, continuă bătrânica să întrebe. ”Cu rețeta nu, dar puteați să alegeți un medic mai bun”(rețeta era parafată de mine), răspunde domnișoara 2. Domnișoara 1 îi arde un cot pe sub tejghea.

Pleacă bătrânica, urmez.

”Mă iertați că vă întreb, de ce spuneți că Dr. Bivolaru nu e așa bun?” Domnișoara 2 simte pericolul și încearcă să se eschiveze. Nu mă las ”am programare la el joi, aș vrea să știu dacă mai merg sau nu”.

”Cu ce să încep? Cu faptul că e mitocan, arogant și nesimțit?”

”Pe mine nu mă deranjează aroganța mitocănia și nici nesimțirea, atâta timp cât îmi rezolvă problema” , îi răspund.

”Păi am auzit că, nici ca medic nu e așa bun” îmi răspunde domnișoara 2.

”Ați auzit? Credeam că i-ați fost pacientă”. Eu dacă aș spune că am auzit despre dumneavoastră că sunteți genul de fată care face un test de inteligență și rezultă că e frumoasă, credeți că ar fi corect față de dumneavoastră?!

M-am uitat pe ecusonul ei la nume și vă pot spune atât:

”O femeie nu se supără pe un bărbat pentru ce îi face, ci pe toate ocaziile ratate în care putea să îi facă ceva și nu i-a făcut!”

Las poza asta aici pentru domnișoara 1, că era drăguță foc.

Las poza și pentru domnișoara 2, poate testul de inteligență iese POZITIV„, a scris dr. Sorin Bivolaru pe pagina sa de Facebook.

Am ieșit la o alergare scurtă, să îmi limpezesc mintea și să îmi dezmorțesc puțin articulațiile. În drum spre casă,…

Publicată de Dr. Sorin Bivolaru pe Marţi, 2 martie 2021

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă