Ce a pățit un fost star de la Manchester City după ce a trântit la pământ o femeie

1 săptămână in urmă 19

  • Liga Națiunilor: Franța - Austria, joi, 21:45, Digi Sport 1

  • Handbal: GOG - Dinamo, joi, 19:45, Digi Sport 2

Ce a pățit un fost star de la Manchester City după ce a trântit la pământ o femeie

Fostul mijlocaș de la Manchester City a trântit la pământ o femeie, în timpul unui festival de muzică din Spania, în Gran Canaria. A fost implicat și fratele lui David Silva, Fernando Antonio Jimenez, plus o a treia persoană, al cărei nume nu a fost dezvăluit.

Această ultimă persoană a lovit un tânăr cu o piatră și l-a amenințat pe altul cu un cuțit.

Potrivit documentelor instanței, la mijloc se afla și o tânără, iar David Silva a tras-o puternic de mână pentru a o scoate cu forța din mijlocul acelor evenimente, moment în care ea a căzut la pământ.

David Silva a scos cu forța o femeie din centrul unui scandal și i-a cauzat răni

Numai că gestul de bunăvoință al mijlocașului spaniol a făcut-o pe acea femeie să se aleagă cu un traumatism cervical post-traumatic, o contuzie la cotul stâng, o tăietură la un deget și multiple plăgi la ambii genunchi și pe picioare. Ea a necesitat 8 zile de tratament.

Zimbabwe este una dintre cele mai incredibile destinații pentru safari. Trăiește experiența autentică pe Digi Life și Digi Online, astăzi de la 19:00!

Astfel, ca urmare a deciziei tribunalului, David Silva a fost găsit vinovat și a acceptat sentința de a plăti o amendă de 1080 de euro și o altă amendă de 12 euro pe zi, timp de 3 luni sau chiar mai mult, până când rănile femeii se vor vindeca. Mijlocașul lui Real Sociedad i-a achitat tinerei și "daune materiale" în valoare de 520 de euro, după cum susține instanța.

Mai rău a fost pentru fratele lu David Silva, care a lovit în față un bărbat și apoi l-a lovit în repetate rânduri la corp. El a mai lovit și o femeie. Drept urmare, el a primit o amendă mai mare, fără a fi menționată suma.

Cel mai prost a ieșit cea de-a treie persoană care se afla cu David Silva și cu fratele său. Această persoană a primit 8 luni de închisoare.

  • David Silva are 125 de selecții în naționala Spaniei. Pentru Manchester City, Silva a jucat timp de 10 ani, din 2010 până în 2020.

Etichete: manchester city , real sociedad , david silva


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă