Ce a pățit un biciclist prins de polițiști că circula haotic printre mașini. Nici măcar nu putea sufla în etilotest VIDEO

2 luni in urmă 37

În timpul unei razii în Brăila, în plasa polițiștilor a picat un biciclist. Agenții de circulație l-au oprit pentru că au observat că circula haotic printre mașini.

Bărbatul mirosea a alcool, iar polițiștii l-au pus să sufle în etilotest. A durat minute bune până au reușit să afle cât băuse. Era atât de amețit încât nici nu putea să sufle în dispozitiv, conform obiectivbr.ro.

După câteva încercări, etilotestul a dat rezultate în cazul biciclistului: peste 1.00 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tinerii care circulau cu trotinetele electrice au fost și ei opriți, fiind sfătuiți să respecte prevederile legale și să nu circule haotic.


În zilele de 11 și 12 august, polițiștii au acționat în sistem integrat pentru creșterea gradului de siguranță rutieră și menținerea ordinii publice

Polițiștii au acționat pe principalele drumuri naționale și județene, dar și pe artere din municipiu, în zone cu potențial risc în producerea de fapte antisociale, în zone aglomerate, în zona stațiilor CFR, precum și în zona trecerilor la nivel cu calea ferată. În urma abaterilor constatate, polițiștii au aplicat 73 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 60.000 de lei, dintre care 60 au fost aplicate pentru nerespectarea normelor privind circulația pe drumurile publice. De asemenea, au fost reținute 20 permise de conducere.

În ziua de 12 august, acțiunile polițiștilor au continuat, fiind aplicate 33 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 15.900 lei.

Citeste si:

Incendiu puternic într-un cartier din Brăila. Mai multe case au fost cuprinse de flăcări uriașe VIDEO

Imagini cu stadiul lucrărilor la drumurile de acces ale podului suspendat de la Brăila VIDEO

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă