Ce a pățit Laura Cosoi înainte de a anunța că este însărcinată pentru a treia oară. Vedeta nu a știut cum să reacționeze: „Am rămas șocată”

3 săptămâni in urmă 11

Laura Cosoi trăiește clipe minunate. Vedeta a aflat că o să devină mămică pentru a treia oară, așa că abia așteaptă să își strângă în brațe fetița. Totuși, chiar înainte să anunțe că familia ei o să se mărească, vedeta s-a confruntat cu o situație neobișnuită, așa că a rămas surprinsă.

Laura Cosoi, dezvăluire emoționantă. Ce s-a întâmplat când a aflat că este însărcinată pentru a treia oară

Frumoasa actriță este împlinită la 40 de ani. Aceasta se bucură de micuțele Rita și Vera și abia așteaptă să o aducă pe lume pe surioara lor. Laura Cosoi a avut parte de o întâmplare emoționantă în momentul în care a aflat că este însărcinată pentru a treia oară și fiica ei, Rita, și-a dat seama imediat.

„Nu am știut cum o să fiu la 40 de ani. Mă vizualizez ca o să fiu și eu bunică, sau cel puțin asta îmi doresc. Ieri m-am mulțumit, asta am simțit. Plină în suflet, în inimă. De când am venit în Thailanda zâmbesc încontinuu.

Mi-am dorit foarte mult vacanța asta. Nu îmi vine să cred că o să vorbesc doar acum de 40 de ani, până la 50 nu mai vorbesc.

Mi se pare incredibil că abia aflasem că urma să vină al treilea copil, iar Rita s-a apropiat de mine și mi-a zis că bate inima unui bebeluș.

Am rămas șocată, nu s-a mai întâmplat niciodată asta. De Crăciun ne-am gândit să îi spunem că o să aibă încă o surioară.”, a zis Laura Cosoi la Vorbește lumea.

„Ne-am dorit copii”

Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean și-au dorit să se bucure de o familie numeroasă, așa că au fost extrem de fericiți în momentul în care au aflat că o să aibă parte de încă o fetiță. Vedeta a explicat cum a aflat soțul său care este sexul viitorului bebeluș.

„Ne-am dorit copii, nu e ca și cum e o surpriză pentru cei apropiați. Surpriza e că s-a întâmplat. Cosmin avea un zâmbet continuu pe buze, a fost emoționat. Ne simțim super norocoși că ni se întâmplă, ne dorim amândoi în aceeași măsură.

Din start am văzut, eu m-am abținut, Cosmin nu își dădea seama (n.r. că e fetiță). Am întrebat dacă pot să îi spun eu ce e.

Cosmin s-a văzut un tată de băiat la un moment dat, dar recunosc că nu ne-am dorit neapărat un băiețel. Am zis că ce vrea Dumnezeu, mi se pare ciudat să îți dorești ceva ce nu poți să stabilești.”, a mai zis vedeta.

Laura Cosoi trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu alesul său, Cosmin Curticăpean. Acesta preferă să păstreze discreția și să se țină departe de atenția publicului. Cei doi și-au întemeiat o familie superbă, bucurându-se de 2 fetițe, Vera și Rita, în timp ce a treia micuță este pe drum.

The post Ce a pățit Laura Cosoi înainte de a anunța că este însărcinată pentru a treia oară. Vedeta nu a știut cum să reacționeze: „Am rămas șocată” appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă