Ce a pățit fiul Flaviei Mihășan în parc. Vedeta a povestit toate clipele trăite la Măruță în emisiune

4 săptămâni in urmă 20

De când a devenit mamă a doi copii, viața Flaviei Mihășan s-a schimbat radical. Fosta asistentă de la Neatza cu Răzvan și Dani se bucură din plin de rolul de părinte care-i ocupă tot timpul, iar de curând a avut parte de o experiență neplăcută cu fiul ei Carol în parc. Ce a pățit fiul blondinei.

Fiul Flaviei Mihășan, lovit de un alt copil în parc

Flavia Mihășan a devenit cunoscută publicului român în 2013, atunci când a devenit asistenta de la Neatza cu Răzvan și Dani, în urma unui casting de excepție pe care simpaticii matinali l-au pregătit pentru a ocupa postul de „vecină”.

Frumoasa blondină a renunțat la cariera în televiziune și a dat lumina reflectoarelor pe biberoane și timp petrecut alături de familie, atunci când a rămas însărcinată cu primul ei copil, Carol. Băiețelul ei cel mare are acum 2 ani și jumătate, iar acum șase luni a venit pe lume și frățiorul său mai mic Tudor.

Flavia Mihășan și logodnicul ei Marius Moldovan se consideră cei mai norocoși părinți din lume și se bucură de fiecare zi pe care o descoperă alături de cei doi băieți ai lor. Unele dintre aceste zile pot veni și cu anumite neplăceri, așa cum a povestit blondina recent.

„Când îți vezi copilul plângând, nu știi cum să reacționezi!”

Invitată în cadrul emisiunii La Măruță, Flavia Mihășan i-a povestit soțului Andrei despre un mic incident în care a fost implicat Carol, fiul ei cel mare. Băiețelul în vârstă de doi ani și jumătate se juca alături de alți copii, moment în care a fost lovit de o fetiță din parc.

Carol a început să plângă, lucru care a emoționat-o pe mama lui. Celebra dansatoare mărturisește că nu a știut cum să reacționeze, având în vedere faptul că fiul ei nu știe cum să se apere.

„Eram în parc, se juca frumos, cum se joacă el. Sunt sigură că toate mămicile se confruntă cu asta, am început să mă confrunt și eu. A fost lovit de o fetiță, nu a fost capăt de țară, dar el nu știe să se apere. Mulți copii nu lovesc din răutate, ci din instinct. Știu că un copil nu lovește alt copil așa de mic din răutate.

Doar că, adult fiind, când îți vezi copilul plângând, nu știi cum să reacționezi. Multe mămici mi-au zis că își învață copilul să nu fie agresiv. Copiii sunt super diferiți, mi-ar plăcea să înțeleagă să se apere, dar să nu lovească”, a mărturisit Flavia Mihășan în cadrul emisiunii La Măruță de la PRO TV.

The post Ce a pățit fiul Flaviei Mihășan în parc. Vedeta a povestit toate clipele trăite la Măruță în emisiune appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă