Ce a pățit Dana Marijuana. Tatăl copilului ei i-a făcut praf casa, e scandal monstru

1 lună in urmă 1

Dana Marijuana, una din singurele artiste rapp din România, trece prin momente grele. Pe rețelele de socializare, fosta vedetă rapp povestește despre scandalul pe care l-a avut cu fostul partener de viață.

Dana Marijuana, probleme cu fostul partnere de viață

După o lungă perioadă în care nu s-a mai auzit aproape nimic despre Dana Marijuana, iată că apar noi informații, și nu din cele bune. Pe numele ei real, Dana Coteanu, fosta vedetă a muzicii rapp a avut multe probleme de-a lungul carierei ei publice.

Se știau despre adicțiile sale față de droguri. Despre scandalurile în care era implicată, dar tot răul a fost spre bine. După ce a ieșit din lumina reflectoarelor, Dana Marijuana a decis să se căsătorească, după care a urmat venirea pe lume a unui copil. Din nefericire lucrurile nu au mers bine între cei doi, așa că s-a ajuns la despărțire.

După despărțirea celor doi a urmat o perioadă de acalmie, ca mai apoi tânăra Dana Marijuana să-și găsească un nou partener de viață, cu acesta fiind și astăzi. Cele mai recente informații legate de vedetă vin chiar de la ea. Într-o postare de astăzi, de pe Facebook, Dana Marijuana relatează un incindent cu fostul soț și tată al copilului acesteia.

”A venit acasă fostul meu soţ să vorbească cu concubinul meu. L-a ameninţat pe cel mai bun prieten al meu cu pumnul și mi-a făcut o pagubă de 100 lei, în afară de asta la rugămintea concubinului să-i aducă totuși ceva la copil, căci în rest de când am divorțat nu i-a adus nimic ca bani copilului, și când vorbesc de bani vorbesc de el personal ca iubire față de copilul lui.

Dar când te pui cu Trofin după cum e și numele copilului meu, adică avocatul lui Ceaușescu de la masa inculpaţilor. Nu vreau să fiu o victimă într-o poveste veche a comunismului. Eu încă mai cred că suntem democrați.”, a scris Dana Marijuana pe Facebook. (vezi galeria)

Artista a încercat o revenire în lumea muzicală

Deși în plină pandemie, Dana Marijuana a încercat să revină pe scena muzicii românești, chiar la finele lui 2020. În noiembrie artista anunța o nouă colaborare pe plan muzical, colaborare ce ar fi trebuit să reprezinte comback-ul acesteia.

Decizia a venit și în urma presiunilor prietenilor săi care au împins-o de la spate, după cum povestește chiar ea, de a reveni pe scena muzicală românească.

”N-ai cum ca și cântăreț, ca și artist de orice fel. Nu ai cum dacă începi sau ai un talent să nu ți-l dezvolți de-a lungul întregii vieți. Oricine ar spune că s-a lăsat de muzică sau s-a lăsat de pictură, nu are cum și voi cânta toată viața.

De fiecare dată când aveam mici lupte psihologice și îmi spuneam <<lasă-te, gata,=”” până=”” aici=””>> veneau persoane, ca niște îngeri, veneau și mă întrebau de ce nu revin.”, povestea Dana Marijuana.

The post Ce a pățit Dana Marijuana. Tatăl copilului ei i-a făcut praf casa, e scandal monstru appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă