Ce a găsit Adrian Porumboiu în camera de hotel înainte de a arbitra un meci al lui Dinamo: "Am avut un șoc!"

3 săptămâni in urmă 26

  • La Liga: Paradele anului, sâmbătă, 20:30, Digi Sport 1

  • La Liga: Top goluri, sâmbătă, 21:00, Digi Sport 1

Adrian Porumboiu: "Asta e valoarea lui Iuliu Mureșan"

Adrian Porumboiu a vorbit, ÎN EXCLUSIVITATE pentru Digi Sport, despre situația dificilă în care se află gruparea din Ștefan cel Mare, penultima în clasamentul Ligii 1.

Fostul arbitru internațional a dezvăluit și o întâmplare petrecută înainte de un meci al lui Dinamo, când a fost cazat la un hotel din București.

"Sincer, asta e valoarea lui Iuliu Mureșan, aici se vede, nu acolo unde veneau toate de-a gata, nu (n.r: la CFR Cluj)? Dacă era așa de bun, măcar scăpa Dinamo de probleme. Probabil că și Dinamo plătește niște blesteme care s-au adus asupra lor, la câte au făcut înainte. Că au făcut suficiente lucruri.

Eu am fost arbitru și știam ce făceau. Păi lângă mine, în compartimentul de tren, era comandantul Miliției. Tot mă bătea la cap. Am ajuns la un meci, săteam la hotel Nord și când am intrat în cameră, am avut un șoc, obiecte de aur, toate astea. Le-am spus la recepție: luați, domnule, că nu am eu nevoie de treburile astea. Ei se ocupau de astea.", a declarat Adrian Porumboiu, în EXCLUSIVITATE pentru Digi Sport.

Adrian Porumboiu: "Nu revin în fotbal"

Întrebat de reporterul Marian Codirlă dacă ar reveni în fotbal, fostul patron de la FC Vaslui a răspuns: "Nu revin în fotbal, pentru că ar însemna să îmi bat joc de mine. Te duci într-o competiție unde te uți în tânga, te uiți în dreapta, trișori. Ce faci? Te uiți la card, te uițila portofel, cam așa e treaba. E greu să revin. Sunt bine și mă simt excelent, cel mai important e liniștea familiei. Satisfacțiile au dispărut, s-au întâmplat lucruri care nu trebuiau să se întâmple. Mi-am făcut damblaua. Dacă îmi dă statul român 100-150 de milioane de euro, da, vorbim. Eu am băgat bani de mama focului".

Etichete: adrian porumboiu

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă