Ce a fost și ce a ajuns fostul idol al fanilor lui Dinamo din perioada când antrenor era Cosmin Contra: joacă în Liga a 2-a din Uruguay

1 săptămână in urmă 11

Juan Albin a ajuns la vârsta de 35 de ani și este departe de perioada în care impresiona în Liga 1.

Coleg și cu Adrian Mutu la Petrolul, acolo unde a fost printre cei mai buni jucători, Juan Albin joacă acum la Rampla Juniors, formație din liga a doua din Uruguay.

În 2009, pe vremea când juca la Getafe, cota de piață a lui Albin ajunsese la 8 milioane de euro.

Juan Albin, fostul jucător al lui Dinamo, a ajuns în liga a doua din Uruguay

Juan Albin n-a mai fost jucătorul de la Petrolul în ultimii ani. Adus ca o veritabilă vedetă de Dinamo, mijlocașul a rezistat doar două luni în „Ștefan cel Mare”, în 2017. Suficient însă pentru a prinde pe teren ultima dublă europeană a „câinilor”, cu cei de la Bilbao.

„Albin are o problemă și de fus orar, trebuie să se adapteze și la căldură. Nu se odihnește de două nopți. Acum, încercăm să îl facem să se odihnească, să fie cât mai repede 100%. Face pregătire, două antrenamente. Sperăm să îl punem pe picioare cât mai repede. Am încredere că va fi același Albin de la Petrolul. E un jucător extraordinar și își dorește foarte mult să joace bine la Dinamo și este ambițios. De asta spun că va fi același de la Petrolul”, era optimist Cosmin Contra, fostul său antrenor din „Groapă”.

Juan Albin n-a convins până la urmă în tricoul lui Dinamo, iar cariera jucătorului care a jucat inclusiv pentru Getafe și Espanyol s-a prăbușit, iar Albin se apropie de finalul aventurii ca fotbalist, dovadă că joacă acum în liga a doua din țara sa, la Rampla Juniors.

  • 50.000 de euro mai este cota de piață a lui Juan Albin

The post Ce a fost și ce a ajuns fostul idol al fanilor lui Dinamo din perioada când antrenor era Cosmin Contra: joacă în Liga a 2-a din Uruguay appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă