Ce a fost și ce a ajuns! Florentino Perez îi dă o lovitură grea lui Cristiano Ronaldo și spune că nu îl vrea înapoi la Real Madrid: „Zvonurile sunt inventate de anturajul lui”

1 săptămână in urmă 14

Florentino Perez a pus capăt speculațiilor privind o posibilă întoarcere a lui Cristiano Ronaldo la Real Madrid și i-a atacat direct pe reprezentanții portughezului, pe care i-a acuzat că inventează legături cu gruparea de pe Santiago Bernabeu.

Viitorul lui Ronaldo la Juventus Torino este, în acest context, departe de a fi clarificat.

Contractul lui cu campioana din Serie A va expira în vara lui 2022.

Transferul lui Cristiano Ronaldo la Real Madrid, o mare minciună! Florentino Perez pune tunurile pe agenții portughezului

Președintele lui Real Madrid, Florentino Perez, a anulat din start orice discuție despre Cristiano Ronaldo și o eventuală revenire a veteranului portughez la echipa blanco.

Viitorul fotbalistului la Juventus este departe de a fi clar în acest moment, pe fondul discuțiilor pe care clubul încearcă să le aibă cu starul lusitan din cauza salariului său astronomic.

Contractul lui Cristiano Ronaldo cu gruparea piemonteză urmează să expire în vara lui 2022.

Această incertitudine prelungită a dus la apariția unor zvonuri legate de o eventuală întoarcere emoțională pe Santiago Bernabeu, dar Florentino Perez a arătat foarte clar că nu dorește să îl aducă din nou la Madrid pe starul de 36 de ani.

Perez, care se află sub un tir intens de critici după ce a condus planurile de înființare ale Super Ligii Europei, a declarat pentru El Larguero: „Zvonurile despre întoarcerea lui Cristiano Ronaldo la Madrid sunt doar zvonuri inventate de către anturajul său. Nu este nimic adevărat”.

E golgheterul all-time al lui Real Madrid

Cristiano Ronaldo s-a transferat de la Real Madrid la Juventus în vara anului 2018, dar perioada petrecută la Torino nu a reușit să se ridice la înălțimea așteptărilor sale.

Internaționalul portughez a câștigat două coroane de campion  în Serie A cu „Bătrâna Doamnă”, dar în Liga Campionilor optimile de finală au fost cea mai avansată fază în care a reușit să ajungă cu piemontezii.

Mutarea lui Ronaldo la Torino a afectat serios conturile financiare ale celor de la Juventus, salariul atacantului fiind de peste 30 de milioane de euro pe sezon.

Ronaldo este golgheterul din toate timpurile al lui Real Madrid, cu un palmares remarcabil de 451 de goluri în doar 438 de meciuri jucate pentru campioana din LaLiga.

 

 

The post Ce a fost și ce a ajuns! Florentino Perez îi dă o lovitură grea lui Cristiano Ronaldo și spune că nu îl vrea înapoi la Real Madrid: „Zvonurile sunt inventate de anturajul lui” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă