Ce a făcut Smiley pentru iubita sa, Gina Pistol: ”Vreau să mă opresc din când în când”

5 zile in urmă 12

Smiley și Gina Pistol sunt mai îndrăgostiți ca niciodată. Cei doi și-au întemeiat o familie și se bucură de numeroase clipe frumoase alături de micuța lor, Josephine. Cântărețul o surprinde de fiecare dată pe iubita lui, iar acum fanii au fost bucuroși când au observat ce a reușit acesta să facă.

Smiley, gest superb pentru Gina Pistol

Smiley a venit cu un nou proiect inedit pentru fanii săi, „Mai mult de-o viață”, serial muzical care pune accentul pe etapele unei povești de dragoste fără sfârșit. Iată că a venit momentul pentru o nouă piesă lansată, după ce „Locul sfințește omul” și „Nu mai există dup-aia” s-au bucurat de foarte mult succes.

Astfel, după ce primele două episoade au spus povestea copilăriei fericite și a adolescentei tumultoase a trei prieteni buni, în „Purtat de vânt” apare și Gina Pistol, iubita cântărețului. În piesă iese la iveală lupta pe care o duce personajul principal pentru a păstra bucuria și simplitatea vieții.

„Jumate din mine ar merge doar pe drumul spre succes, dar cealaltă parte spune ce rost, dacă nu trăiesc?!

Vreau să mă opresc din când în când, să mă simt ca-n prima zi pe Pământ, să mă bucur doar pentru că SUNT şi apoi să mă las purtat de vânt.”, este refrenul piesei.

Ce a transmis Smiley

Episodul transmite emoția unui om care a ajuns pe culmile succesului din punct de vedere profesional și îți dorește să aibă timp pentru el, dar și pentru ceea ce contează cu adevărat în viață. Pe lângă faptul că visul personajului principal este împlinit, el vrea să trăiască cu adevărat.

„Orice om ajunge în punctul în care realizează că viaţa este cu de toate şi că e bine ca el să înveţe să se împartă între profesie, indiferent care ar fi aceasta, şi universul lui cu tot ceea ce este esenţial: familie, prieteni, distracţie, pasiuni, evadări.

„Purtat de vânt” este strigătul interior al oricărui om împlinit profesional care tânjeşte după puţin timp pentru el şi pentru ceea ce contează în viaţă.

Este o gură de libertate într-o mare de „trebuie” care poate ajunge să ne înghită anii fără ca noi să-i mai trăim cu adevărat.”, a povestit Smiley.

Smiley a decis să vină cu 5 piese pentru serialul muzical „Mai mult de-o viață”. Mulți s-au bucurat enorm în momentul în care au observat-o pe Gina Pistol în al treilea episod din proiectul respectiv. Vedeta se iubește de mai mulți ani cu artistul, alături de care are o fetiță.

The post Ce a făcut Smiley pentru iubita sa, Gina Pistol: ”Vreau să mă opresc din când în când” appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă