Ce a făcut Simona Halep după ce s-a întâlnit cu Darren Cahill în Australia

3 săptămâni in urmă 25

  • La Liga: Villarreal - Levante, luni, 20:00, Digi Sport 1

  • La Liga: Cadiz - Sevilla, luni, 22:15, Digi Sport 1

Simona Halep s-a pozat cu Darren Cahill și a postat un mesaj pe rețelele sociale

"Simo" se află în Australia de câteva zile, acolo unde va participa la două turnee înainte de Australian Open (17-30 ianuarie).

Azi, sportiva noastră s-a întâlnit cu fostul ei antrenor, alături de care s-a pozat, iar ulterior a postat imaginea pe rețelele sociale.

"Acest om m-a învățat cum să fiu persoana care sunt astăzi. Am atins cele mai înalte culmi în tenis datorită lui și nu am cuvinte să-i mulțumesc pentru tot ce a făcut pentru mine și alături de mine. Cei mai buni 5 ani, mă bucur atât de mult că te-am văzut azi, D!", a scris Simona Halep, pe Twitter.

Simona Halep (20 WTA) participă, în acest început de an, la Melbourne Summer Set 1. Sportiva din Constanța va juca în primul tur împotriva unei sportive venite din calificări. Dacă se va califica, fostul lider mondial va evolua în runda a doua cu câştigătoarea meciului dintre Gabriela Ruse (87 WTA) şi sportiva australiană Arina Rodionova (152 WTA).

"De ce ai renunțat la Darren Cahill?" Explicația oferită de Simona Halep jurnaliștilor australieni

Deși a obținut cele mai bune rezultate din carieră sub îndrumarea lui Cahill, Halep a decis să renunțe la colaborare pentru a doua oară.

La câteva luni după decizia surprinzătoare, românca a fost întrebată de ce a renunțat la Cahill, chiar de către conaționalii acestuia. Jurnaliștii australieni i-au cerut româncei să lămurească acest subiect înainte de Melbourne Summer Set, turneu la care se "încălzește" pentru Australian Open.

"A fost o relație grozavă și este în continuare prietenul meu. A fost familia mea, oarecum, așa că nu îl pot numi doar antrenor. M-a învățat multe lucruri în afara terenului: cum să trăiesc mai ușor, mai relaxat, așa cum fac toți australienii.

Am câștigat Marele Șlem pe care mi l-am dorit mult și apoi am sărit la nivelul următor alături de el, deci îi voi fi mereu recunoscătoare. Și am auzit că e prin preajmă, așa că de-abia aștept să îl văd.

Decizia a venit din ambele părți și probabil că a fost vorba de prea mult timp petrecut împreună. Uneori, trebuie să oprești chestia asta, dar încă suntem într-o relație bună", a declarat Simona Halep.

Etichete: simona halep , australian open , melbourne , darren cahill

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă