Ce a făcut Pepe după acuzele șocante ale Ralucăi Pastramă. Reacția cântărețului este categorică

3 luni in urmă 22

Într-un articol, în exclusivitate pentru playtech.ro, redacția vă relata despre un moment dur dintre pepe și Raluca Pastramă. Conform surselor, Pepe ar fi bătut-o pe viitoare fostă soție, în plină stradă. Ulterior, spune aceleași surse, s-ar fi emis un ordin de interdicție pe numele artistului.

Pepe reacționează după emiterea ordinului de interdicție

Duminică redacția noastră vă relata în excliusivitate despre bătaia care ar fi încasat-o în public Raluca Pastramă de la Pepe. la acel moment surse apropiate declarau că incidentul s-ar fi petrecut vineri seara, totul culminând cu câțiva pumni în figura Ralucăi, dați de către artist.

”I-a dat în plină stradă, a fost de-a dreptul șocant. Pepe crede ca Raluca are pe altcineva și de aici a pornit întreg circul. Cel mai probabil era băut. A fost foarte, foarte violent. Inițial, Raluca i-a răspuns și ea, l-a jignit, l-a scuipat. Apoi lucrurile au degenerat considerabil”, ne-au declarat surse din anturajul celor doi, în exclusivitate, pentru Playtech.ro

După altercație Raluca a chemat poliția, pe numele lui Pepe, ulterior, fiind făcut un dosar penal pentru violență în familie și din partea procurorilor, un ordin de interdicție. Conform altor surse, mai recente, Pepe ar fi mers la juddecătorie și a contestat ordinul emis în primă fază.

Fără dovadă medico-legală dosarul nu stă în picioare

Au apărut noi informații, conform celor de la Spynews. Raluca Pastramă se pare că nu a mers la Institutul de Medicină legală pentru a scoate un certificat medico-legal. Acest certificat ar atesta loviturile pe care Pepe i le-ar fi dat. Conform procedurilor de drept civil, dosarul făcut pe numele artistului nu are susținere, atâta timp cât nu a fost depus acest certificat. De aici și decizia lui Pepe de a contestat atât ordinul emis de procurori, cât și dosarul penal pentru violență în familie. În același timp, până la momentul scrierii, inclusiv, al acestui material, Pepe nu a negat și nici confirmat evenimentele de vineri seara. Pentru moment nu se știe exact care vor fi următorii pași. Rămâne să vedem care va fi reacția, atât a Ralucăi Pastramă, cât și a fostului soț.

NOTA REDACȚIEI: Până la publicarea articolului, reporterii playtech.ro au încercat, în repetate rânduri, să obțină un punct de vedere al lui Pepe, însă acesta nu a putut fi contactat. Ne asumăm responsabilitatea de a publica, integral, dreptul la replică al artistului, dacă acesta ne va solicita acest lucru.

The post Ce a făcut Pepe după acuzele șocante ale Ralucăi Pastramă. Reacția cântărețului este categorică appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă