Ce a făcut Dan Negru în Wuhan, China. A avut parte de bizarerii la tot pasul

3 săptămâni in urmă 10

În urmă cu doi ani, înainte a începe pandemia de coronavirus, prezentatorul Dan Negru a vizitat Wuhan, China, locul de unde a izbucnit pandemia. Ce a făcut Dan Negru acolo.

Ce a făcut Dan Negru în Wuhan, China

Dan Negru a mers în 2019 în Wuhan, China. El s-a înfruptat din deliciile autohtone, printre care și șerpi, și gândaci. Dan Negru nu a fost însă doar o dată în China, dar în mod cert vizita în Wuhan va rămâne întipărită în memoria sa. Acolo, el s-a plimbat prin piețele umede din Wuhan.

„Sunt fanul locurilor exotice și mă uit la show-urile TV românești filmate în țări exotice. Îmi pare rău că televizunile aleg doar show-uri de umilință. Produsele de tip Pekin Expres sau Temptation Island sunt numite în industria TV ”humiliting show” (show-uri de umilință) pentru că-i pun pe concurenți în situații stânjenitoare, umilitoare. Dar piața TV e plină și de formate cool și curate, filmate în locuri exotice.

Îmi plac locurile alea și sunt sigur că o să vină și vremea acestor formate TV. La fel e și China sau orice altă țară. Găsești exoticul curat și exoticul murdar. Am fost în China cu puțin timp înainte să explodeze nebunia virusului. Și am mâncat șerpi și gândaci din celebrele ”piețe umede”, de unde se spune că ar fi izbucnit virusul. Dar, uite, supraviețuiesc”, a spus Dan Negru pentru Ciao.

De ce nu a investit Dan Negru în televiziune

Dan Negru are o carieră în televiziune de peste trei decenii, însă a spus că nu a investit până acum în televiziune. El are, de altfel, mai multe afaceri în domeniul imobiliarelor, în agricultură și, mai noi, în criptomonede. Acesta a spus și motivul pentru care nu a investit în televiziune.

„Nu am investit deloc în piața TV care-mi e un domeniu cunoscut, dar niciun brand TV nu a investit în TV. Brenciu, Andreea Marin, Răduleasca, niciun brand TV consacrat nu a investit în TV. Asta trebuie să-i pună pe gânduri pe mulți. Am întâlnit consultanți străini TV care m-au întrebat nedumeriți cum de marile nume din TV care au și adunat bani de -a lungul carierei nu au reinvestit în TV. În Italia, Spania, America, asta e o normalitate.

La fel e și-n cinema, nu mai departe de Alec Baldwin despre care vorbesc toți zilele astea. El filma la o producție de cinema unde era implicat ca bussines, nu doar ca actor. În Europa de Est era altceva. Era un risc enorm să intri într-o lume în care afacerile și șmecheriile erau mai importante decât bucuria televiziunii.

E de ajuns să vezi istoria televiziunii din România de după Revoluție și să-i numeri pe cei care au avut probleme cu legea sau cu moralitatea. Dar, gata. Eu cred că perioada aia a trecut și de asta o să încerc să fac și eu pasul ăsta, al investiției în televiziune. Un domeniu care nu-mi e străin, dar în care n-am avut curajul până acum să investesc nimic. Nu doar eu, ci toți cei care am făcut televiziune”, a mai declarat Dan Negru pentru publicația Ciao.

The post Ce a făcut Dan Negru în Wuhan, China. A avut parte de bizarerii la tot pasul appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă