Ce a făcut bunica lui Smiley după sarcina Ginei Pistol. Cântărețul a povestit tot la Măruță

4 săptămâni in urmă 1

Vestea că Gina Pistol a născut o fetiță a bucurat o întreagă Românie. Smiley i-a făcut cea mai mare bucurie bunicii sale. Care a fost reacția femeii când a aflat că a devenit străbunică. Cântărețul a povestit tot la emisiunea lui Măruță de pe PRO TV.

Ce a făcut bunica lui Smiley după sarcina Ginei Pistol

Smiley și Gina Pistol nu-și încap în piele de fericire, de când a apărut fetița lor pe lume. Frumoasa blondină a născut o fetiță perfect sănătoasă, de nota 10, 51 de centimetri și 3,200 kilograme pe 9 martie, la Sanador, cel mai performant spital privat din România. Vestea că au devenit părinți au bucurat sufletele bunicilor, prietenilor, colegilor și a tuturor oamenilor dragi ale cuplului, iar bunica lui Smiley nu putea face excepție de la regulă.

Simpaticul artist este topit după fetele sale, unde mai pui că le-a compus și o piesă specială, care se numește Până la tine, care se bucură de un imens succes pe Youtube, la numai câteva zile de la lansare. Smiley i-a povestit lui Cătălin Măruță că bunica sa nu mai poate de fericire la auzul veștii că nepotul ei preferat a devenit tătic pentru prima dată, mai ales pentru că a fi străbunică este un noroc pe care foarte puțini oameni îl au.

„Bunica mea a devenit străbunică. Este extrem de bucuroasă, abia așteaptă să-și vadă strănepoata. Bine, toată lumea abia așteaptă să o vadă. Deocamdată sunt închiși o perioadă”, a declarat Smiley în cadrul emisiunii La Măruță de la PRO TV.

Din păcate, din cauza restricțiilor și a carantinării diverselor județe din România, rudele lui Smiley nu au ajuns să o vadă pe fiica solistului, însă de abia așteaptă să o cunoască și să o țină în brațe.

Smiley, cea mai frumoasă declarație de dragoste pentru Gina și fetița lor

Bărbat romantic precum e Smiley mai rar găsești, în ziua de azi. Unii cumpără flori, alții bijuterii, dar artistul a făcut un gest special pentru cele mai importante fete din viața lui. La numai câteva zile după ce Gina Pistol a născut-o pe micuța lor prințesă, Smiley le-a făcut cea mai frumoasă dedicație așa cum știe numai el: printr-o melodie proprie.

Artistul a lansat piesa Până la tine, în care vorbește despre fericirea absolută pe care o simte acum pentru Gina Pistol, din versurile căreia reiese că prezentatoarea de la Chefi la Cuțite este femeia vieții sale, cea până la care nu a știut ce înseamnă, cu adevărat, dragostea. Blondina a fost emoționată până la lacrimi, după ce a ascultat piesa prima dată, moment pe care l-a imortalizat într-un InstaStory, spre bucuria fanilor săi din mediul online.

„Am lacrimi în ochi. De fericire și recunoștință. Trăim cele mai pure și minunate sentimente. Toate sunt legate de ea și despre ea. Fiica noastră”, a scris Gina Pistol pe InstaStories, alături de o parte a videclipului melodiei lansate de Smiley.

The post Ce a făcut bunica lui Smiley după sarcina Ginei Pistol. Cântărețul a povestit tot la Măruță appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă