Ce a făcut Andreea Tonciu înainte de a pleca la „Survivor România”. Mama ei a spus adevărul. „S-a temut sa nu ia virusul”

1 săptămână in urmă 4


Andreea Tonciu este una dintre vedetele care au acceptat provocarea de a participa la „Survivor România” 2022. Înainte de plecarea în Republica Dominicană, vedeta a avut ceva probleme de sănătate și s-a temut să nu fie nevoită să se retragă. Mama ei a povestit ce s-a întâmplat cu Faimoasa înainte de a părăsi România.


Mama Andreei a povestit că fiica sa a fost răcită și a avut și dureri mari la o ureche. De teama coronvirusului, Andreea s-a testat zilnic.„În decembrie a fost răcită rău, a durut-o și o ureche tare, s-a temut să nu fi luat acest virus. Făcea câte 2-3 teste pe zi și a și spus că nu mai iese să nu se expună de frică să nu ia virusul.


Și n-a mai ieșit, a stat numai în casă, s-a protejat. A fost zilele trecute la controale, unde avea programări, dar tot așa, foarte atentă și cu masca pe față”, a povesitit mama Andreei Tonciu, conform ciao.ro.


Ea a mai declarat că Andreea a urmat și câteva tratamente de înfrumusețare pentru a arăta bine la emisiune, mai ales că în Dominicană concurenții nu au voie să poarte machiaj.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă