Ce a făcut Anamaria Prodan în București, de urgență. Laurențiu Reghecampf a lipsit cu desăvârșire

1 lună in urmă 20

Anamaria Prodan a revenit în București după o perioadă bună în care a lipsit din peisaj. Care este motivul întoarcerii în țară? Impresara a vrut urgent să facă asta. Laurențiu Reghecampf a lipsit de această dată.

Ce a făcut Anamaria Prodan? Vedeta a acționat de urgență

Familia soților Prodan-Reghecampf este discutată de săptămâni bune din orice unghi. Fiecare detaliu legat de cei doi este de mare interes pentru unii care iubesc controversa. Din scenariul lor nu lisesc răsturnări de situație, amanți și lux din toate colțurile.

Iată că Ana a decis să plece din România pentru puțină liniște și s-a bucurat de frumusețile din Dubai, dar mai ales de prezența copiilor ei. Aceasta vrea să revină la viața din țară, mai cu seamă că s-a ocupat mai puțin de transferuri în ultima perioadă. Zis și făcut!

Fanii o susțin ca în tot acest timp să stea alături de cei dragi și să se bucure de fiecare clipă de fericire. După o lungă departe de meleaguri, impresara și-a anunțat public revenirea cu o reuniune urgentă de familie, alături de cele două fete. Anamaria este pregătită să dea totul uitării și declară că ultima perioadă a făcut-o mai puternică decât era.

„Închizi iarăși ochii să treacă furtuna și să nu te rănească nisipul”

„Atunci va sta în mijlocul familiei lui, se va uita în ochii copiilor lui, și toți am discuta. Și, cum întotdeauna am fost un tot unitar, probabil că, la cât de mult îl iubim, da, l-am ierta. Și eu și copiii. Dacă ar recunoaște că a greșit și ne-ar spune ce l-a îndemnat să facă așa ceva, el ar fi din nou, soarele nostru.

V-am mai spus. Închizi iarăși ochii să treacă furtuna și să nu te rănească nisipul care îți poate intra în ochi. Numai un om pe care Dumnezeu îl iubește mult poate avea parte de ceea ce are Laurențiu din partea noastră”, a spus vedeta, conform româniatv.net.

Categoric familia este pe primul loc pentru aceasta. Impresara s-a fotografiat alături de cele două fiice la o terasă de lux din România și a postat imaginea pe rețelele de socializare: „Cele mai bune fiice. Mamă fericită. iubire. familie”, a scris soția lui Laurențiu Reghecampf.

  • Vezi Galeria FOTO

„Nu mai erau fericiți împreună”

Surrse apropiate cuplului de vedete au mărturisit că nu ar fi fost o altă femeie la mijloc, ci doar aceștia nu mai sunt fericiți împreună. Antrenorul a încetat să mai creadă în relația lor de cuplu, iar problemele pare că sunt deja de aproximativ doi ani.

„Nu s-a despărțit de Ana pentru că voia să fie cu o altă femeie, ci pur și simplu pentru că nu mai erau fericiți împreună. Pur și simplu, Laurențiu a încetat să mai simtă că poate continua. Problemele nu sunt de ieri, de astăzi, ci de vreo doi ani. Dar au mers înainte de dragul copiilor, și-au dat nenumărate șanse. Până nu a mai rămas nimic”
Surse apropiate familiei Prodan-Reghecampf (Sursa: playsport.ro)

The post Ce a făcut Anamaria Prodan în București, de urgență. Laurențiu Reghecampf a lipsit cu desăvârșire appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă