Ce a declarat Valeriu Iftime înaintea partidei FC Botoșani – Shkendija: „Nu avem experiența acestor meciuri!” | EXCLUSIV ProSport Live

2 months ago 1

FC Botoșani o va întâlni pe Shkendija în turul 2 preliminar al Europa League. În cadrul emisiunii ProSport Live, Valeriu Iftime, patronul formației moldave, a vorbit despre meciul pe care o așteptă pe echipa finanțată de acesta.

Partida FC Botoșani – Shkendija se va juca joi, de la ora 18:45.

Ce a declarat Valeriu Iftime înaintea partidei FC Botoșani – Shkendija

Valeriu Iftime susține că FC Botoșani va avea un meci greu cu macedonenii de la Shkendija. Acesta acuză lipsa de experiența pe care echipa lui o are în meciurile din cupele europene, însă speră ca băieții lui Marius Croitoru să depășească emoțiile și să se califice în etapa următoare.

„E un meci complicat pentru noi, pentru că nu avem experiența acestor meciuri. Sper să depășim emoția și tracul. Una peste alta cred că este un meci important, se joacă fără spectatori și cred că asta este o problemă în tot fotbalul. Sper ca diseară să jucăm frumos și să ne calificăm”, a declarat Valeriu Iftime, la ProSport Live.

FC Botoșani exersează penalty-urile

După episodul ce a avut loc la CFR Cluj, când mai mulți jucători au refuzat să execute loviturile de la 11 metri din meciul cu Dinamo Zagreb din Liga Campionilor, Marius Croitoru s-a arătat relaxat în ceea ce privește acest aspect și se așteaptă ca și în echipa lui să existe astfel de cazuri. De aceea, FC Botoșani exersează loviturile de la 11 metri la antrenament.

„Totul la calificare. E greu să ai o strategie atâta timp cât se joacă un meci. Trebuie să iei în calcul absolut orice. Se joacă cu calificarea pe masă. E greu să spun că mă duc să atac, pentru că e un singur meci. Trebuie să îmi fac calculele pentru calificare. Exersăm și penalty-urile, bineînțeles. Probabil vor fi și la mine jucători care nu vor vrea să bată. Contează nivelul lor de oboseală, psihicul. Să știți că nu numai la CFR s-au întâmplat astfel de lucruri. Sunt jucători care nu își asumă să bată penalty-uri și nu trebuie să îi judecăm”, a declarat Marius Croitoru.

The post Ce a declarat Valeriu Iftime înaintea partidei FC Botoșani – Shkendija: „Nu avem experiența acestor meciuri!” | EXCLUSIV ProSport Live appeared first on Prosport.

Read Entire Article
Powered By Seo Tools