Ce a așteptat-o pe Sorana Cîrstea la turneul de la Linz: „E parte din familia noastră!” Surpriza superbă făcută de organizatori | FOTO

3 săptămâni in urmă 22

Sorana Cîrstea (38 WTA) a avut parte de o surpriză superbă la Linz (Austria), acolo unde sportiva din Târgoviște va intra în cursa pentru titlu alături de Simona Halep (22 WTA) și Emma Răducanu (21 WTA).

Organizatorii de la Linz (6 – 12 noiembrie) o apreciază enorm pe Sorana, una dintre cele mai reprezentative jucătoare din istoria turneului austriac.

Sorana Cîrstea este o prezență constantă la turneul din seria WTA 250, ea având nu mai puțin de nouă apariții în carieră la Linz, în sezoanele 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2016, 2017, 2018 și 2020.

Ce a așteptat-o pe Sorana Cîrstea la Linz, înaintea turneului la care participă și Simona Halep

Organizatorii de la Linz au apreciat fidelitatea Soranei Cîrstea și au decis ca la ediția din acest an să promoveze turneul cu imaginea sportivei din Târgoviște. „Sori” a rămas fără cuvinte în momentul în care a văzut un roll-up cu imaginea ei, pe care era imprimat mesajul: „Sorana Cîrstea face parte din familia turneului de la Linz”.

Sorana a plecat vineri în Austria, iar românca se pregătește să joace primul meci după o lună de pauză. Ultima partidă disputată de Cîrstea în circuit a avut loc pe 10 octombrie, în turul trei la Indian Wells, 6-4, 4-6, 6-7(3) cu Elina Svitolina. „Sori” a acuzat probleme fizice în meciul cu Svitolina, așa că și-a luat o pauză mai lungă pentru recuperare.

Sorana Cîrstea, întâlnire de gradul zero cu Simona Halep la Linz?

Sorana Cîrstea se poate întâlni cu Simona Halep, cea care a primit wild card la turneul de la Linz, într-un duel mult așteptat de fanii tenisului! Cele două nu s-au mai confruntat într-un meci oficial de mai bine de 11 ani, iar cea care aleargă după revanșă este Simona, condusă cu 2-1 în duelurile directe!

Sorana, pe atunci o jucătoare mai experimentată, o învingea pe Simona în calificările turneului de la Cincinnati 2010, cu 6-2, 6-4! Tot Cîrstea și-a adjudecat și primul meci direct cu Halep, 3-6, 6-3, 6-1 în sferturile turneului ITF de la București 2008! Singurul duel câștigat de Simona în fața Soranei s-a desfășurat în optimi la Marbella 2010, scor 6-4, 7-6(4).

The post Ce a așteptat-o pe Sorana Cîrstea la turneul de la Linz: „E parte din familia noastră!” Surpriza superbă făcută de organizatori | FOTO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă