CCA s-a decis! Cine va arbitra derby-ul CFR Cluj – FCSB din Supercupa României

4 săptămâni in urmă 19

Duelul dintre CFR Cluj și FCSB, care va decide câștigătoarea Supercupei României va fi arbitrată de Radu Petrescu!

Meciul va avea loc joi, de la ora 19:00, și va putea fi urmărit, în format live text, pe www.prosport.ro.

Inițial, Supercupa României ar fi trebuit să se joace înaintea startului de campionat, însă, din cauza pandemiei, partida a fost mutată în primăvară.

Radu Petrescu va arbitra CFR Cluj – FCSB în Supercupa României

Potrivit GSP, Comisia Centrală a Arbitrilor a decis ca arbitrul Radu Petrescu să se afle la centrul terenului în partida CFR Cluj – FCSB, care va decide câștigătoarea Supercupei României.

În actualul sezon, Radu Petrescu a arbitrat-o o singură dată pe FCSB. Însă, de cealaltă parte, „centralul” bucureștean a împărțit dreptatea în patru meciuri ale CFR-ului, în sezonul curent.

Radu Petrescu nu e pe placul lui Gigi Becali

În urma unei partide CFR Cluj – Gaz Metan, din 2018, terminată 2-2, Gigi Becali a avut cuvinte dure pentru Radu Petrescu, arbitrul care a condus de la centrul meciul respectiv. Acesta l-a acuzat pentru un penalty controversat ratat de Emanuel Culio la ultima fază. Latifundiarul din Pipera i-a cerut, la acel momentul, „centralului” Radu Petrescu să uite trecutul și să arbitreze corect, aducând aminte de o celebră fază rămasă în istoria Ligii 1, din 2011.

„N-au mai fost discuții de arbitraj, dar îl rog pe Petrescu (n.r. – Radu Petrescu, arbitrul meciului CFR – Gaz Metan 2-2) să uite trecutul. A fost o perioadă în care nu s-a vorbit despre arbitraj. Gata, a fost. La revedere! Au trecut anii. CFR a fost arbitrată corect, m-a deranjat numai Petrescu. 11 metri la mișto, asta nu mai acceptăm! Dacă vrea să ajungă și el arbitru, uite cum e Hațegan, Kovacs, Feșnic… Îi cer să uite trecutul!

Golul ăla cu Sibiul o să rămână în istoria fotbalului, ce a făcut Petrescu acolo. Să sufli fault în atac când portarul e la trei metri. Eu spun ce zic Crăciunescu și Porumboiu, că se pricep mai bine ca mine”, a spus Gigi Becali, în urmă cu trei ani, la Digi Sport.

The post CCA s-a decis! Cine va arbitra derby-ul CFR Cluj – FCSB din Supercupa României appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă