CBS plătește între 7 și 9 milioane de dolari pe interviul cu prințul Harry și Meghan

1 lună in urmă 6

CBS plătește o taxă de licență cuprinsă între 7 și 9 milioane de dolari pentru drepturile de difuzare a interviului luat de Oprah Winfrey prințului Harry și ducesei de Sussex, informează Hotnews, care citează Wall Street Journal.

Potrivit surselor citate, rețeaua americană vrea 325.000 de dolari pentru 30 de secunde de publicitate în timpul interviului, aproape dublu față de tariful normal.

Interes mare pentru interviul cu Harry și Meghan

CBS are drepturi de licențiere și pe piețele internaționale, după ce s-a înțeles cu Harpo Productions, compania deținută de Oprah. De altfel, Oprah Winfrey are legături vechi cu CBS, ea fiind pentru scurtă vreme membru al echipei emisiunii ”60 de minute”. Mai mult, CBS deține compania care a distribuit talk-show-ul său zilnic.

De asemenea, Harpo a oferit interviul către NBC și ABC.

O purtătoare de cuvânt a spus că prințul Harry și Meghan Markle nu primesc bani pentru interviu.

Interviul va fi difuzat duminică în SUA și luni în Marea Britanie, pe ITV. Interesul pentru acest interviu a crescut în ultimele zile, după ce au fost lansate clipuri care îl promovează, în care cuplul a vorbit despre motivele pentru care dorește să părăseacă Palatul Buckingham, mai arată sursele citate.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă