CBS a dat peste 7 milioane de dolari pe interviul cu prințul Harry și Meghan de care se teme Casa Regală britanică. Acesta e difuzat în noaptea de duminică spre luni

2 luni in urmă 8

„Interviul-bombă”, cum a fost caracterizată discuția lui Oprah Winfrey cu prințul Harry și Meghan Markle, acum însărcinată cu al doilea copil, e programat în noaptea de duminică spre luni, la CBS, care a plătit o sumă exorbitantă pentru drepturile de difuzare. Familia regală a Marii Britanii se teme de ce ar putea dezvălui cei doi.

CBS a plătit undeva între 7 și 9 milioane de dolari pe interviu, informează Hotnews, care citează Wall Street Journal, și și-a făcut publicitate intens pentru a-și asigura audiența și a acoperi costurile. Postul de televiziune a difuzat deja mai multe clipuri de promovare a interviului-eveniment.

„Nu știu de ce s-ar fi așteptat (Casa Regală – n.r.) ca noi să stăm cuminți și să păstrăm tăcerea în continuare, în timp ce ei continuă să răspândească informații false despre noi. Este pur și simplu eliberator pentru noi să putem da un interviu. Eu una sunt gata să vorbesc”, spune Meghan într-unul din spoturile ce anunță interviul luat cuplului de Oprah Winfrey.

Monarhia britanică, susține CNN, e cu sufletul la gură, dar n-o recunoaște. Regina Elisabeta a II-a ar fi spus, conform unor surse apropiate de Palat, că nu se va uita la interviu, pentru că are treburi mai importane pe cap – să conducă un regat, plus starea de sănătate a soțului ei, prințul consort Ohilip, duce de Edinburg, care a suferit o intervenție pe cord și se află pentru a treia săptămână în spital.

Interes mare pentru interviul cu Harry și Meghan

CBS are drepturi de licențiere și pe piețele internaționale, după ce s-a înțeles cu Harpo Productions, compania deținută de Oprah. De altfel, Oprah Winfrey are legături vechi cu CBS, ea fiind pentru scurtă vreme membru al echipei emisiunii „60 de minute”. Mai mult, CBS deține compania care a distribuit talkshow-ul său zilnic.

O purtătoare de cuvânt a spus că prințul Harry și Meghan Markle nu primesc bani pentru interviu.

Interviul e difuzat duminică în SUA, de la ora 20.00 (1.00 noaptea ora României) și luni, de la ora 8.00, în Marea Britanie, pe ITV (10.00 ora României).

Foto: Hepta

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă