Cazurile de COVID-19 din caminele de batrani din SUA au scazut cu 96%

1 lună in urmă 1

Campania de vaccinare contra COVID-19 a inceput in forta in Statele Unite ale Americii, astfel ca in prima luna, 78% din persoanele din caminele de batrani au fost vaccinati. Potrivit datelor disponibile pana in momentul actual, beneficiile au inceput sa se vada, iar numarul infectarilor a scazut substantial.

Decesele, cazurile si internarile au scazut semnificativ. Primele categorii vaccinate au fost personalul din sanatate si batranii si ingrijitorii din caminele de batrani. Cazurile au scazut cu 96% in centrele de ingrijire a varstnicilor, iar decesele cu 87%, potrivit Financial Times.

CITESTE SI:

ANALIZA: Declaratiile belicoase, trecerea liniei rosii si "ciocnirea ritualica" intre Joe Biden si Vladimir PutinTratamentul atipic aplicat de o doctorita bolnavilor de COVID-19. Colegiul medicilor: "Nu va fi sanctionata, insa nu suntem de acord cu afirmatiile date in presa"Apostolii terorii: medicii care au panicat populatia pe timp de pandemie cu mesaje apocalipticeVerdictul Agentiei Europene a Medicamentului privind vaccinul AstraZeneca: "Este sigur si eficient. Nu este asociat cu aparitia trombozelor"Tradarea maxima pentru fanii Realului. Fostul portar Iker Casillas, cuplat cu o fana a lui Atletico?
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă