"Cazul Novak Djokovic" ia amploare. Prim-ministrului Australiei, replică pentru președintele Serbiei

2 săptămâni in urmă 18

  • Serie A: AC Milan - AS Roma, joi, 19:30, Digi Sport 1

  • Serie A: Juventus - Napoli, joi, 21:45, Digi Sport 1

Scott Morrison a confirmat că viza lui Djokovic a fost anulată și e hotărât să nu facă nicio concesie pentru nicio persoană, indiferent că este vorba despre liderul mondial, Novak Djokovic.

Prim-ministrului Australiei, replică pentru președintele Serbiei, în scandalul provocat de Novak Djokovic

  • Digi Sport a lansat aplicația pentru smartphone, care le oferă fanilor acces permanent la un conținut dedicat, în funcție de preferințele personale, și, totodată, o varietate de informații și competiții de neratat. Aplicația Digi Sport poate fi descărcată din Google Play sau App Store.

Sârbul a ajuns pe un aeroport din Melbourne fără să aibă vaccinul anti-COVID, așa cum e regula. Așa că nu i s-a permis accesul în țară.

"Viza domnului Djokovic a fost anulată. Regulile sunt reguli, mai ales atunci când vine vorba despre granițele noastre. Nimeni nu este mai presus de lege.

Politicile noastre puternice privitoare la frontieră sunt esențiale în ceea ce privește faptul că noi avem una dintre cele mai mici rate de mortalitate din cauza COVID. Vom continua să fim vigilenți", a spus Scott Morrison, citat de Tennisworldusa.

Știi cum se traduce o croazieră de lux în impactul asupra mediului înconjurător? Află Ce nu știai despre croaziere, pe Digi Life, de la 21:55.

Președintele Serbiei a intervenit în scandalul provocat de Novak Djokovic, care s-a transformat și într-unul diplomatic.

"Tocmai am vorbit la telefon cu Novak Djokovic. I-am spus lui Novak al nostru că toată Serbia este cu el și că autoritățile vor lua toate măsurile necesare pentru ca răul tratament la care a fost supus cel mai bun jucător din lume să înceteze imediat.

În acord cu toate normele internaționale de drept public, Serbia va lupta pentru Novak Djokovic, pentru dreptate și pentru adevăr. Pe de altă parte, Novak este puternic, așa cum știm cu toții", a spus președintele Serbiei, Aleksandar Vucic.

Novak Djokovic a intrat în Australia fără vaccin anti-COVID. Viza i-a fost anulată

După ce a fost audiat peste 8 ore în aeroport, liderul mondial a fost transportat la Park Hotel, în Carlton, unde sunt cazați în general străinii care solicită azil politic. Novak Djokovic împarte hotelul cu mai mulți călători din Nauru și Insula Manus, susține Manning River Times.

Însă nici condițiile de cazare nu sunt tocmai în regulă. Sârbul de 35 de ani s-a trezit cu insecte și tot felul de gândaci prin camera de hotel.

Tatăl lui Novak Djokovic, Srdjan, a dat declarații dure la adresa autorităților australiene.

"E o decizie rușinoasă. Deportare! Noi toți trebuie să ieșim în stradă și să îl întâmpinăm. Eu nu po să vorbesc cu fiul meu. Ei îl prezintă ca pe un criminal. Nu mai am cuvinte pentru tot ce i-au făcut", a fost reacția tatălui lui Novak Djokovic, Srdjan.

Presa din Serbia a reacționat rapid. Mai mult, cei de la Telegraf au făcut chiar un apel către oameni, pe care i-au rugat să iasă în stradă pentru a-și exprima simpatia față de ”Nole”.

Djokovic a contestat decizia de a-i fi anulată viza, iar cazul se va judeca luni,

Etichete: novak djokovic , australian open , scott morisson

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă