„Cazul Luis Suarez” zguduie Italia! Andrea Agnelli, președintele lui Juventus Torino, a fost audiat în biroul Procuraturii din Perugia!

3 săptămâni in urmă 1

Șeful lui Juventus, Andrea Agnelli, a fost audiat în calitate de persoană care deține informații în legătură cu faptele anchetate de magistrații italieni, din dosarul examenului pentru cetățenie italiană al atacantului Luis Suarez, ajuns între timp la Atletico.

Uruguayanul a fost aproape să semneze cu campioana Italiei în vara lui 2020, atunci când a încercat să devină jucător comunitar, dar au apărut un adevărat scandal legat de modul în care s-ar fi desfășurat procedurile.

Andrea Agnelli a fost audiat în legătură cu examenul pentru cetățenie italiană susținut de atacantul uruguayan Luis Suarez

Fostul atacant al Barcelonei a fost la un pas de transferul la campioana Italiei în vară, după ce olandezul Ronald Koeman l-a informat că nu se mai bazează pe serviciile lui la gruparea catalană în actualul sezon.

Pentru a putea obține drept de joc în Serie A, Luis Suarez a trebuit să susțină un test de limbă italiană, în încercarea de a-și lua cetățenia, pentru că provenea dintr-o țară din afara spațiului UE și avea nevoie de un permis de muncă.

În urma mai multor informații apărute în presă, procurorii italieni au deschis o anchetă care vizează o suspiciune de fraudă din partea unor oficiali ai lui Juventus, precum și a unor persoane din staff-ul Universității pentru străini din Perugia, acolo unde Suarez a susținut testul de limbă italiană, pe care l-a promovat fără probleme.

Superstarul uruguayan s-a prezentat la Universitatea din Perugia, unde a susținut examenul incriminat în data de 17 septembrie 2020. El este suspectat că ar fi promovat acest examen după ce ar fi primit dinainte întrebările și răspunsurile de la testul cu pricina.

Recent, președintele celor de la Juventus, Andrea Agnelli, a fost audiat la biroul Procuraturii din Perugia în calitate de persoană care a fost informată despre faptele investigate de către magistrații italieni și care s-au petrecut în luna septembrie a anului trecut. Lucrurile sunt mai serioase decât păreau la început într-un caz care cu ramificații neașteptate.

The post „Cazul Luis Suarez” zguduie Italia! Andrea Agnelli, președintele lui Juventus Torino, a fost audiat în biroul Procuraturii din Perugia! appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă