Cazul europarlamentarului FIDESZ prins la o orgie gay: ziarul de casă al lui Viktor Orban vede o conspirație a serviciilor secrete occidentale

1 month ago 43

Magyar Nemzet, cotidianul de casă al Fidesz și al premierului Viktor Orban, a publicat două articole prin care prezintă ipoteza că europarlamentarul József Szájer este victima unei operațiuni a serviciilor secrete europene, mai cu seamă germane.

Articolele susțin că europarlamentarul ar fi fost vânat și prins la o orgie gay, cu droguri asupra lui, pentru că UE vrea să dea o lecție Ungariei pentru că se opune mecanismului ce leagă acordarea de fonduri europene de statul de drept.

Primul care a prezentat această ipoteză este András Pulai, analist la Publicus Institute, care se întreabă ”De ce acum?”. Analistul susține că nu este prima astfel de orgie organizată în Bruxelles cu diplomați și politicieni, dar până acum poliția și procuratura belgiană nu a investigat nici un astfel de eveniment. El adaugă totuși că ar exista o explicație pentru acțiunea autorităților, dată fiind carantina din Belgia care interzice participarea multor persoane la evenimente publice sau private.

Al doilea articol este construit pe declarația fostului lider al partidului Jobbik, Gabor Vona, politician cu vederi puternic anti-occidentale. Vona susține în articolul citat că ”sunt aproape sigur că acest scandal în jurul veto-ului Ungariei a fost comandat de serviciile secrete (din Germania)”. Și Vona, la fel ca și analistul citat anterior, se întreabă retoric ”De ce acum?”

Gabor Vona susține că scandalul va afecta puternic șansele Ungariei și Poloniei în confruntarea cu UE pe tema statului de drept. (Foto: Parlamentul European)

Citește și:

Un eurodeputat Fidesz, membru fondator al partidului lui Viktor Orban, a participat la orgia sexuală întreruptă de poliție în Bruxelles. Acesta a demisionat din Parlamentul European

Belgia: Poliția a întrerupt o orgie sexuală cu 25 de participanți, printre care și un europarlamentar. Adunarea era ilegală pentru că depășea cu mult numărul admis de participanți la un eveniment în pandemie

Read Entire Article

Powered By Seo Tools