Cazul Caracal. Ce se întâmplă la 2 ani de la dispariția Alexandrei Măceșanu. Tatăl fetei a făcut anunțul copleșitor

2 luni in urmă 17

Părinții Alexandrei Măceșanu își vedeau fiica pentru ultima dată, în urmă cu doi ani, înainte ca aceasta să fie răpită, sechestrată, violată și probabil ucisă de Gheorghe Dincă. Tatăl fetei dă vina pe autorități. Cu toate că tânăra a apelat la 112 pentru ajutor de mai multe ori, oamenii legii nu au ajuns la timp pentru a o salva pe Alexandra.

Ce a spus tatăl Alexandrei

Ca orice părinte, tatăl Alexandrei nu s-a obișnuit nici acum cu dispariția fiicei sale. În fiecare zi este copleșit de durere de fiecare dată când ajunge acasă, iar camera fetei este încă liberă. Bărbatul nu a uitat nicio secundă cele întâmplate. Încă mai speră la o minune și speră ca Alexandra se va întoarce într-o zi acasă.

Tatăl Alexandrei nu crede ipoteza expusă de autorități, cum că adolescenta ar fi moartă. Acesta ia în calcul că, cel mai probabil, este vorba despre trafic de persoane. Cu toate acestea, totul a rămas la nivel de anchetă, din cauza numărului mare de martori care ar fi trebuit să fie audiați.

Păcat că statul nu face nimic! Mare păcat! Nu doresc la nimeni să treacă o secundă, un minut, prin ce trecem noi acum. La nimeni nu doresc. Le mulțumesc celor care au venit, celor care organizează mitingul și celor de acasă care ne susțin. Nu s-a schimbat nimic. Nimic nu s-a schimbat, nimic. Îmi pare rău că trăiesc în România. Dumnezeu să-i pedepsească. Acești doi ani au fost foarte grei. Sufletul meu îmi spune că a fost traficată. Ce spun ei că e moartă, asta nu s-a dovedit.”, a povestit tatăl Alexandrei.

Protest organizat la doi ani de la apelul Alexandrei la 112

Un număr mare de persoane s-au strâns în fața Primăriei de Caracal, după doi ani de la tragicul eveniment. Mulți dintre ei țineau în mână fotografii cu Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu. Oamenii au protestat. Sunt revoltați că nici acum, după atâta timp, anchetatorii nu au reușit să afle întregul adevăr.

Nici mama fetei nu renunța la ideea că fiica ei este încă în viață. Aceasta i-a transmis că nu va renunța niciodată la ea. La protest au fost prezente familiile celor două adolescente dispărute. Acestea cred cu tărie că cele două adolescente au fost victimele traficului de persoane.

„Nimeni nu a făcut nimic timp de doi ani de la dispariția lor. Speranța moare ultima. Este greu, nu am cuvinte, dar sperăm și vom spera. Trăim într-un stat corupt. Numai minciuni, neadevăruri. Cred că a fost traficată, în niciun caz omorâtă, așa cum spun autoritățile statului.”, a transmis Monica Melencu, mama Luizei, pentru aceeași sursă

The post Cazul Caracal. Ce se întâmplă la 2 ani de la dispariția Alexandrei Măceșanu. Tatăl fetei a făcut anunțul copleșitor appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă