Caz șocant, în Spania: un român a strâns de gât un minor și i-a furat telefonul mobil

2 luni in urmă 16

Un român a strâns de gât un minor și i-a furat telefonul mobil Un român a strâns de gât un minor și i-a furat telefonul mobil

Un român în vârstă de 20 de ani a fost arestat, joi seară, la Gandia, de polițiști spanioli. Tânărul era presupusul autor al unei infracțiuni de tâlhărie cu violență, după ce a agresat un minor sub 12 ani, pentru a-i fura telefonul mobil.

VINERI, 30 IULIE 2021, 15:35

SURSĂ: realitatea.net

AUTOR: REALITATEA.NET

Incidentul s-a petrecut, joi, în jurul orei 21, când victima a sunat la interfon pentru a intra în casă. În acel moment, suspectul s-a apropiat de minor, l-a apucat de gât, amenințându-l să tacă. Apoi i-a luat telefonul mobil și a fugit.

În acel moment, minorul a început să țipe după ajutor, fiind ajutat de un cuplu care trecea prin zonă. Când a fost surprins, suspectul a aruncat telefonul care a fost recuperat de minor.

Polițiștii au demarat o anchetă și, la câteva zile de la incident, au reușit să-l localizeze pe infractor. Se pare că românul fusese eliberat din închisoare, în urmă cu două luni. Bărbatul a fost arestat din nou, fiind acuzat de comiterea unui infracțiuni de jaf cu violență.

Românul are la activ mai multe dosare penale și a fost adus în fața justiției, care l-a trimis la închisoare.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă