Caz șocant în Italia! Fotbaliștii unei echipe au violat în grup o tânără, la o petrecere organizată chiar la ea acasă: „I-am implorat să se oprească!”

2 săptămâni in urmă 30

Caz incredibil în Italia. Mai mulți fotbaliști de la formația Virtus Verona, aflată în liga a treia, au abuzat sexual, în grup, o tânără în vârstă de 20 de ani, în luna ianuarie a anului trecut. Totul s-a petrecut o petrecere organizată chiar la ea acasă.

Detaliile șocante despre viol abia acum au ieșit la iveală.

Mai mulți fotbaliști de la o echipă din Italia au violat o tânără, la o petrecere organizată la ea acasă

Episodul șocant s-a petrecut în ianuarie 2020, victima fiind o studentă de 20 de ani, ce organizase o petrecere acasă. Patru jucători ar fi forțat-o să întrețină raporturi sexuale pe tânăra pe care au îmbătat-o mai întâi, iar un al cincilea a filmat toată agresiunea. Fata este chiar colega de facultate a unui dintre violatori, susține presa peninsulară.

„Nu-mi amintesc deloc cum am ajuns în dormitor, iar în jurul meu erau patru băieți goi de la brâu în jos. În acel moment am strigat «Dar câți naiba sunteți?»”, a povestit studenta în Corriere del Veneto.

„Trei beri de 660 de ml, apoi câteva pahare de gin cu lămâie și a început să mi se facă rău. Mă simțeam complet neajutorată, nu le puteam opune rezistență și când am realizat ce mi se întâmplă i-am implorat să se oprească, La final, m-am dus la baie și am vomitat”, mărturisește victima.

Președintele Lega Pro a reacționat imediat la acuzațiile aduse jucătorilor.

„E un caz care mă lasă profund indignat și înfuriat, atât ca om de familie, cât și din postura de conducător sportiv, ce militează pentru respect. Procesul penal își va urma cursul, dar niciodată nu mi-am imaginat că se poate întâmpla asemenea poveste oribilă”, declară Francesco Ghirelli.

The post Caz șocant în Italia! Fotbaliștii unei echipe au violat în grup o tânără, la o petrecere organizată chiar la ea acasă: „I-am implorat să se oprească!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă