Caz șocant în Hunedoara. Un bărbat de 48 de ani a sechestrat și a încercat să violeze o fată de 19 ani

1 lună in urmă 16

  • O fată de 19 ani a fost sechestrată de un bărbat în Hunedoara.
  • Tânăra ar fi fi fost luată de un bărbat de 48 de ani dintr-un local
  • Aceasta participa la un eveniment și sub pretextul că o va conduce acasă, ar fi dus-o într-un apartament, împotriva voinței sale.

Potrivit IPJ Hunedoara, polițiștii au fost sesizați vineri, în jurul orei 12.00, de un bărbat cu privire la faptul că, fiica sa, în vârstă de 19 ani, după ce a participat la un eveniment organizat într-un local, a fost lipsită de libertate în mod ilegal şi se află într-un apartament din municipiul Hunedoara.

Acesta le-a spus polițiștilor că a fost anunțat telefonic de o prietenă a fiicei sale despre faptul că aceasta este ținută împotriva voinței sale într-o locuință de un bărbat care s-ar fi oferit să o conducă acasă, cu un taxi.

Polițiștii s-au deplasat în cel mai scurt timp la locuința bărbatului, pe care l-au identificat și au reușit să o elibereze pe tânără.

Polițiștii au stabilit că aceasta a fost sechestrată în locuința bărbatului, unde a fost dusă de acesta cu un taxi, şi ținută împotriva voinței sale.

„Tânăra (care se pare că se afla sub influența alcoolului) a încercat să se împotrivească în momentul în care şi-a dat seama că va fi dusă la locuința bărbatului. Aceasta prezenta urme de violență pe suprafața corpului, motiv pentru care a fost transportată la UPU Hunedoara, pentru îngrijiri de specialitate”, au transmis polițiștii.

Bărbatul a fost dus la poliţie, iar cercetările continuă în cadrul unui dosar de lipsire de libertate în mod ilegal, lovire sau alte violenţe şi tentativă de viol.

Polițiștii au mai stabilit că victima a refuzat să intre în interiorul locuinței bărbatului, context în care acesta a lovit-o, conducând-o împotriva voinței sale în locuință, unde a încercat să întrețină raporturi sexuale cu aceasta. Oamenii legii susțin că acesta nu a reușit să o violeze pe fată, întrucât aceasta s-a împotrivit şi a reușit să solicite prin mesaje ajutorul unei prietene, care i-a alertat pe părinții tinerei, iar aceștia au sesizat Poliția.

Victima a suferit leziuni care necesită, pentru vindecare, aproximativ 18-19 zile de îngrijiri medicale.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore şi sâmbătă va fi prezentat magistraților Judecătoriei Hunedoara în vederea luării măsurilor legale.

The post Caz șocant în Hunedoara. Un bărbat de 48 de ani a sechestrat și a încercat să violeze o fată de 19 ani appeared first on Aleph News.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă