Caz șocant, în Craiova: bărbat sechestrat şi jefuit într-un apartament închiriat

2 luni in urmă 6

Un bărbat din Craiova a fost sechestrat și jefuit de doi tineri / Foto: Inquam Photos, Justinel Stavaru Un bărbat din Craiova a fost sechestrat și jefuit de doi tineri / Foto: Inquam Photos, Justinel Stavaru

Un bărbat din Craiova a fost sechestrat și jefuit de doi tineri. Acesta a mers la un apartament din municipiu, cu intenția de a-i vinde unei femei telefonul, moment în care aceasta a fugit din apartament și l-a încuiat pe bărbat în interior, plecând cu telefonul. 

JOI, 04 MARTIE 2021, 14:09

SURSĂ: realitatea.net

AUTOR: REALITATEA.NET

Totul a avut loc pe 26 februarie, când bărbatul a sesizat poliția că se află închis într-un apartament din Craiova, iar o femeie i-a sustras telefonul. Apartamentul era închiriat în regim hotelier. 

"În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, iar cercetările au fost continuate stabilindu-se faptul că bărbatul ar fi fost abordat de o femeie care si-a exprimat intenţia de a cumpăra un telefon pe care acesta îl oferea spre vânzare pe un site de vânzări. Femeia l-ar fi invitat pe cel în cauză într-un apartament din Craiova, iar în timp ce verifica telefonul, sub pretextul că bate cineva la uşă ar fi ieşit din apartament şi ar fi închis uşa pe exterior, sustrăgând în acest fel telefonul mobil", au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Dolj.

A fost reținută o tânără de 21 de ani din comuna Grația și un bărbat de 26 de ani din Răcari, Dâmbovița. Tânăra este acuzată de furt și lipsire de libertate în mod ilegal, iar bărbatul este acuzat de furt și complicitate la lipsire de libertate.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă