Caz ȘOCANT de sărbători - Bărbat, accidentat grav, REFUZAT de părinți, acasă, după ce și-a revenit. Motivul INCREDIBIL

3 săptămâni in urmă 32

MIERCURI, 29 DECEMBRIE 2021, 15:11

SURSĂ: Realitatea PLUS AUTOR: REALITATEA.NET

Părinții bărbatului, întrebați despre ce se va întâmpla cu acesta dacă nu poate veni acasă, au declarat că nu au fost anunțați de medici că îl externează și nu îl primesc.

Reporter - Dar cu fiul dumneavoastră ce o să se întâmple acum?

Mama bărbatului - Îl duceți acasă la Mihai (fratele bărbatului - n.red.).

Reporter - Medicii spun că v-au anunțat că-l externează.

Părinții bărbatului - Nu! Nu!, potrivit dialogului prezentat de Realitatea PLUS, care citează monitorulbt.ro.

Bărbatul de 52 de ani a stat aproximativ o lună în Spitalul Județean din Botoșani, la secția de Ortopedie. A ajuns acolo în urma unui accident rutier. A fost operat de mai multe ori și a ajuns la Terapie Intensivă. Între timp, pentru că starea lui s-a îmbunătățit, dar este în continuare imobilizat, di ncauza multiplelor fracturi, medicii l-au trimis cu ambulanța acasă. Însă părinții lui nu au mai vrut să-l primească. Polițiștii au încercat să-i convingă însă, în zadar.

„Avem o sesizare pentru faptul că nu doriți să-l primiți pe fiul dumneavoastră trimis de la spital. I-au terminat tratamentul. Medicii au avut grijă de el cât au considerat și acum l-au trimis acasă”, le-au transmis polițiștii, la poartă, părinților bărbatului accidentat.

În timp ce polițiștii „negociau” cu părinții pentru ca fiul lor să fie primit acasă, bărbatul a fost ținut în ambulanța parcată în fața porții mai bine de două ore.

„Au zis că nu-l primesc acasă. Nu-l primesc. Să stea în spital până se face bine”, le-a spus angajatul de pe Ambulanță polițiștilor.

În cele din urmă, bărbatul a fost dus din nou la spital, deși acesta spera să ajungă acasă.

La sosirea la spital, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Botoșani, Nicușor Curteanu, a declarat presei că „a fost o situație neplăcută. Au chemat parintii. Parintii au refuzat categoric sa primeasca proprieul lor copil care acum are o vârstă, peste 50 de ani, pentru că nu este vindecat complet.... Mentalitatea domniilor lor. Echipajul a stat peste două ore și ceva cu motorul pornit, pentru ca pacientul să stea în toate condițiile..”.

„Eu așa speram, să dorm acasă. Părinții mei au spus, nu, că să vin sănătos acasă, să nu vin bolnav, să nu mă doară ceva. Dar ce vină am avut eu că a dat mașina peste mine?”, s-a întrebat bărbatul adus înapoi la spital.

Legal, acesta nu mai poate fi primit în secţia de Ortopedie, pentru că nu mai reprezintă o urgenţă, însă cadrele medicale încearcă să găsească o soluţie pentru a-l interna undeva, potrivit Realitatea PLUS. 

REALITATEASPORTIVA.NET


REALITATEASTAR.NET


TABU.RO


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă