Caz ȘOCANT: Bărbat bătut, dezbrăcat și lăsat într-o baltă de sânge, pe un trotuar din Arad. Atacatorii, în libertate

2 luni in urmă 49

Agresiune Arad Agresiune Arad

Imagini terifiante în Arad. Un tânăr în vârstă de 29 de ani, care a fost atacat și bătut în plină stradă până a ajuns în stare de inconștiență. Rudele bărbatului au făcut declarații năucitoare despre atac. Atacatorii sunt în continuare liberi, deși în cauză a fost întocmit un dosar penal pentru infracțiuni de lovire și alte violențe.

JOI, 26 AUGUST 2021, 15:19

SURSĂ: Realitatea.NET

AUTOR: Dana Bărăgan

Din priemele informații, tânărul a fost dezbrăcat de haine, pe care atacatorii le-au incendiat, și lăsat să zacă într-o baltă de sânge, pe un trotuar din Arad.

Victima a ajuns în stare gravă la Unitatea de Primire Urgențe (UPU) a Spitalului din Arad. Acesta era inconștient, cu traumatism cranian, fracturi multiple ale oaselor de la nivelul feței și plăgi multiple. Ulterior, el fost transferat la Timișoara din cauza complexității rănilor, dar și a faptului că trebuia supus mai multor intervenții chirurgicale.

”În noaptea de 16 spre 17 august am fost sesizați prin apel SNUAU 112, de către o femeie, despre faptul că în fața imobilului său se află un bărbat întins pe trotuar care este dezbrăcat complet și prezintă leziuni la nivelul feței. La fața locului s-au deplasat de urgență polițiștii și un echipaj al ambulanței. Din verificările efectuate de polițiști a reieșit că un arădean de 29 de ani ar fi fost agresat de un alt arădean de 22 de ani în urma unui conflict spontan.

Bărbatul de 29 de ani a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, iar în cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de loviri și alte violențe. Polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a comis fapta”, a informează IPJ Arad.

Rudele tânărului bătut spun că acesta ar fi fost bătut și tâlhărit de trei persoane și nu de una singură, așa cum susține poliția.

”A fost bătut de trei persoane, noi așa știm, și a fost lăsat acolo dezbrăcat, gol. A ajuns inconștient la spital. S-a furat tot de la el: telefon, bani. Ei l-au întrebat dacă îl deranjează, el a spus că nu și atunci i-au zis <>. El venea spre casă, ei se îndreptau în direcția cealaltă. I-au luat hainele, să-și ascundă urmele și să-l și batjocorească”, au povestit rudele victimei, potrivit aradon.ro.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă