Caz incredibil în Japonia! O campioană olimpică va fi primi o nouă medalie, după ce prima, cea de aur, a fost mușcată de primar

2 luni in urmă 33

Jucătoarea de softball Miu Goto va primi o nouă medalie, după ce cea de aur obţinută la Jocurile Olimpice de la Tokyo a fost muşcată în timpul unui eveniment de primarul din Nagoya, Takashi Kawamura, informează Kyodo News.

Săptămâna trecută, Kawamura a devenit ţinta criticilor după ce la un eveniment, după ce sportiva i-a pus masca la gât, şi-a tras masca sub bărbie şi a muşcat medalia pentru a fi fotografiat astfel, în ciuda îngrijorărilor cu privire la propagarea coronavirusului. Incidentul a avut loc în timpul unei vizite a lui Goto la primăria din Nagoya.

Imaginile cu Kawamura muşcând medalia au devenit virale şi au dus la peste 7.000 de plângeri pe adresa primăriei. Ulterior, primarul şi-a cerut iertare pentru ignorarea regulilor din pandemie, pentru că a fost impulsiv şi a “murdărit simbolul multor ani de muncă grea”.

Primarul a declarat că s-a oferit să plătească pentru ca medalia să fie înlocuită. “Sper că se fac aranjamente conform dorinţelor domnişoarei Goto”, a declarat Kawamura.

Echipa de softball a Japoniei a câştigat aurul olimpic la Tokyo învingând în finală SUA. Medalia de bronz i-a revenit Canadei, care s-a impus în finala mică în faţa Mexicului.

Citeste si:

Bârladul va avea toaletă publică de 50.000 de euro. Super dotările plătite din bugetul local

Rusia vrea să construiască noi infrastructuri militare pe Insulele Kurile, teritoriu revendicat de Japonia

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă