Caz halucinant, în Cluj: a fost anunțat că trebuie să intre în carantină la revenirea în țară, deși NU a plecat nicăieri

1 lună in urmă 32

A fost anunțat că trebuie să intre în carantină la revenirea în țară, deși NU a plecat nicăieri / Foto: Profi Media A fost anunțat că trebuie să intre în carantină la revenirea în țară, deși NU a plecat nicăieri / Foto: Profi Media

Un bărbat din județul Cluj a primit un SMS, prin platforma Corona-Forms, prin care a fost anunțat că trebuie să intre în carantină fiindcă a revenit din țară, cu toate că nu a fost plecat. 

JOI, 26 AUGUST 2021, 16:31

SURSĂ: realitatea.net

AUTOR: REALITATEA.NET

Potrivit gherlainfo.ro, miercuri seara, un bărbat din Gherla, județul Cluj, a primit un SMS ciudat prin platforma Corona-Forms, care îl anunța că trebuie să intre în carantină fiindcă a revenit din țară.

Numai că bărbatul nu a ieșit din țară și, chiar dacă ar fi ieșit, nu ar fi trebuit să stea în carantină, fiind vaccinat anti-COVID-19. El a fost informat că, după ce a trecut de Aeroportul Otopeni, trebuie să stea în carantină timp de 14 zile.

"N-am ieșit din țară de vreo opt ani! Am făcut doar traseul Gherla-Jucu și retur, unde lucrez. Ca să nu mai zic că sunt vaccinat de cinci luni!", a mărturisit bărbatul.

DSP a informat că pot exista erori în comunicarea rezultatelor testării dacă numărul de telefon este greșit.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă