Caz cutremurător în Timişoara. O studentă a fost sugrumată şi bătută fără milă într-un parc: „Mi-era teamă că o să mor!”

1 lună in urmă 10

Caz cutremurător în Timişoara. Fata nici nu se aştepta ca o simplă plimbare în parc să se transforme în coşmarul vieţii ei. În plină zi, femeia a fost atacată cu brutalitate de un individ, din senin.

Caz cutremurător în Timişoara. O studentă a fost sugrumată şi bătută fără milă într-un parc: „Mi-era teamă că o să mor!”

Omul a început să o bată, a bruscat-o şi a încercat să o sugrume. Ţipetele disperate ale sudentei au fost auzite de câţiva trecători, care l-au pus pe fugă pe individ. Poliţiştii încearcă acum să-l găsească pe agresor.

Victima de 35 de ani de 35 de ani, din Timişoara, este studentă în anul 4 la medicină. Plimbările pe aleile parcului, cu câinele, fac parte din rutina ei zilnică. Ieri, însă, lucrurile au luat o întorsătură neaşteptată. Studenta s-a trezit lovită şi sugrumată de un individ, într-o zonă mai retrasă din parc.

Un bărbat a venit la ea, prin spate, a atacat-o şi a lovit-o în faţă. Apoi, bărbatul i-a pus mâna la gură şi la gât şi a sugrumat-o.

„Nu ştiu ce voia de la mine, dar cred că voia să leşin. Mi-era teamă că o să mor. Am văzut doi oameni şi am alergat spre ei să le cer ajutorul. Le-am spus că cineva mă atacase şi nu ştiu cine e”.

„Poliţiştii s-au deplasat de urgenţă la faţa locului, unde au constatat că cele sesizate se confirmă. A fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii de lovire sau alte violenţe. Poliţiştii timişoreni încearcă acum să-l găsească pe făptaş. Acesta riscă doi ani de închisoare pentru faptele sale.”, a spus Alexandra Petrovici – IPJ TM.

Citeşte şi: Crimă în Rusia. O studentă a fost torturată şi ucisă de iubitul ei. Autorităţile au crezut că este doar de o ceartă
 

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă