Caz bizar la Galaţi. O femeie a fost găsită moartă în casă, iar soțul său în stare gravă. Ambii erau suspecți de infectare cu SARS-CoV-2

3 săptămâni in urmă 1

Pompierii au fost nevoiți să spargă ușa unui apartament din Galați, după ce au fost alertați de o rudă a cuplului care locuia în imobil că aceștia nu răspund la telefon.

În urma unui telefon la 112, pompierii gălățeni s-au deplasat marți, 23 martie, la un apartament din cartierul Micro 21. Reprezentanții ISU Galați fuseseră alertați de o nepoată a proprietarilor locuinței că aceștia nu răspund la telefon și nici la ușă.

La fața locului s-a deplasat un echipaj de descarcerare și unul de la SMURD, precum și Poliția. „Pompierii au forțat ușa de la intrare, deoarece aceasta era încuiată. În sufrageria locuinței a fost găsită o femeie, în vârstă de 61 de ani, decedată, iar în dormitor, un bărbat în vârstă de 72 de ani, febril şi cu o stare generală alterată”, a declarat locotenent colonelul Eugen Chiriță, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Galați.

Bărbatul a fost preluat de echipajul SMURD și transportat la Spitalul de Urgență pentru asistență medicală de specialitate. Cei doi soți erau suspecți de infectare cu SARS-CoV-2. Fuseseră testați luni, 22 martie, și urmau să primească rezultatele.

Polițiștii au deschis un dosar penal în acest caz pentru ucidere din culpă pentru a clarifica circumstanțele în care a survenit decesul femeii.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă