Cauza morții lui Gabby Petito, tânăra influencer dată dispărută după ce a plecat într-o călătorie cu logodnicul ei prin SUA

1 săptămână in urmă 12

Gabby Petito, tânăra în vârstă de 22 de ani, celebră pe Instagram, descoperită moartă în septembrie, la câteva săptămâni de la dispariția sa într-un parc național din Wyoming, a murit sugrumată, a anunțat marți un medic legist, după ce a stabilit cauza morții sale, potrivit BBC.

Gabby Petito și logodnicul ei, Brian Laundrie, plecaseră într-o călătorie cu rulota prin SUA în luna iulie, documentând aventurile lor pe rețelele sociale. La 1 septembrie, logodnicul ei s-a întors acasă, în Florida, însă fără ea. La scurt timp, el a plecat de acasă. Familia fetei a raportat disparția ei abia 10 zile mai târziu.

Trupul ei a fost găsit la sfârșitul lunii septembrie de către echipele de căutare în Parcul Național Grand Teton din statul american Wyoming.

Dr. Blue, un medic legist din Wyoming a anunțat, marți, într-o conferință de presă, că trupul tinerei a fost găsit într-un camping cu semne de sugrumare. Potrivit medicului, trupul tinerei a zăcut abandonat timp de aproape patru săptămâni, înainte de a fi descoperit, la 20 septembrie.

Medicul nu a confirmat dacă un obiect a fost folosit pentru a o ucide. De asemenea, nu a dezvăluit detalii despre raportul ei de toxicologic, dar a spus că Gabby Petito nu era însărcinată în momentul morții sale.

„Din păcate, acesta este doar unul dintre numeroasele decese din țară ale persoanelor implicate în violența domestică și este regretabil faptul că aceste alte decese nu beneficiază de o acoperire la fel de mare ca aceasta”, a declarat medicul legist, dr. Blue.

Poliția încă îl caută pe logodnicul ei, pe nume Laundrie. El nu a fost pus încă sub acuzare, însă este considerat „persoană de interes în caz”.

Cazul dispariției lui Gabby Petito a devenit extrem de mediatizat în SUA, dar și la nivel internațional. Tânăra influencer din SUA avea peste 750.000 de urmăritori pe Instagram.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă