Cauza incendiului de la spitalul de copii din Timișoara a fost depistată

6 zile in urmă 14

Duminica, 18 Septembrie 2022, ora 13:28

101 citiri

A fost stabilită cauza degajărilor de fum de la Spitalul de Copii "Louis Ţurcanu" din Timişoara, acesta provenind de la un aparat de purificare a aerului cară s-a defectat în timp ce era folosit.

O comisie formată din pompieri şi poliţişti a stabilit cauza producerii degajării de fum de la Spitalul de Copii din Timişoara.

„Astăzi, la ora 10:00, o comisie formată din reprezentaţi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Banat” al judeţului Timiş, împreună cu echipa CFL din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş, s-a deplasat la Spitalul de Copii “Louis Turcanu” din Timişoara pentru a stabili cauza probabilă a evenimentului din cursul nopţii”, a precizat ISU Timiş.

Incendiul s-a produs la etajul unu al spitalului.

„În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit că incidentul s-a produs în camera tehnică, situată la etajul 1 al imobilului, din cadrul compartimentului transplant medular, iar cauza probabilă a incendiului care a dus la degajări mari de fum la nivelul etajelor 1 şi 2 ale spitalului, a fost defectarea pe timpul exploatării a unui aparat electric de purificare a aerului”, mai transmite ISU Timiş.

Planul roşu de intervenţie a fost activat duminică noaptea, la Timişoara, după ce un incendiu a izbucnit la Spitalul de copii ”Louis Turcanu”, zeci de copii şi mamele lor fiind evacuaţi.

Citeste si:

Incendiu la Spitalul de Copii din Timișoara. Peste 80 de minori și părinți au fost evacuați. Pacienții au fost transferați și la alte unități medicale UPDATE VIDEO

Pompieri ai ISU Timiş au intervenit în noaptea de sâmbătă spre duminică pentru stingerea unui incendiu izbucnit la Spitalul de Copii "Louis Ţurcanu" din Timişoara, de unde au fost evacuaţi...

 ”Absolut neobișnuit pentru luna septembrie”

Dr. Ana Maria Daviţoiu, medic primar pediatrie la Spitalul de copii Victor Gomoiu din Capitală, şeful secţiei clinice pediatrie 1 – secţie în care se tratează patologia respiratorie, a...

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă