Catrinel Menghia s-a reorientat în perioada pandemiei. Cu ce se ocupă acum modelul internațional. „Vindem flori în toată Roma.”

1 lună in urmă 2

Catrinel Menghia are 35 de ani și în urmă cu doi ani a devenit mama unei fetițe superbe, pe nume Caroline Léon. În pandemie, frumoasa româncă nu a mai fost solicitată în show-uri de modă, așa că a petrecut mai mult timp cu micuța ei și s-a ocupat de afacerea familiei.

„E foarte greu rolul de mamă. A fost pandemia asta și am fost acasă tot timpul. Lucrez mai puțin acum, vreau să fiu cât mai mult prezentă în viața ei. Mi-aș dori o vacanță totuși, în curând.

Catrinel Menghia s-a reorientat în perioada pandemiei. Cu ce se ocupă acum modelul internațional. „Vindem flori în toată Roma.”

Mai ales acum că s-au ridicat restricțiile parțial”, a declarat modelul internațional, la emisiunea „Vorbește lumea”, de la Pro TV.

Chiar dacă stă acasă, Catrinel se ocupă și de afacerea familiei sale, care  vinde flori în toată Roma. O afacere bănoasă, din care familia fotomodelului a obținut venituri frumușele în pandemie.

Catrinel 2Icon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

„Întotdeaua mi-a plăcut să fiu activă. M-am întrebat ce voi face când nu voi mai face modă. Acum lucrez și în cinematografie, lucrez pentru familia mea care se ocupă de vânzarea florilor.

Vindem flori în toată Roma. Sunt întrebată câte flori mi-au adus iubitul de Valentines Day și eu spun: un trandafir.  Am 2.500 de specii de trandafiri”, a mai spus vedeta.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă