Câți bani și-a asigurat Simona Halep odată cu accederea în optimi la US Open! Românca va primi 240 de puncte WTA

1 lună in urmă 36

  • Preliminarii CM: Cipru - Rusia, sâmbătă, ora 19:00, Digi Sport 1

  • Preliminarii CM: Ucraina - Franța, sâmbătă, 21:45, Digi Sport 1

Sportiva din România s-a impus după 2 ore și 23 de minute de joc și va lupta pentru un loc în sferturi cu învingătoarea dintre Elina Svitolina, favorita numărul 5, și Daria Kasatkina, a 25-a favorită a competiției. Simona Halep și-a rotunjit serios și conturile după accederea în optimi.

Galerie Foto

Simona Halep, cec impresionant și 240 de puncte WTA, după ce s-a calificat în optimi la US Open

Halep și-a asigurat un cec de 265.000 de dolari, mai mult decât jumătate din banii pe care i-a câștigat din tenis în primele nouă luni ale anului 2021. În plus, constănțeanca va primi 240 de puncte WTA.

  • Cea mai bună performanță a Simonei Halep la US Open a fost prezența în semifinale, în 2015.
  • 37.577.748 de dolari a câștigat Halep din tenis, potrivit site-ului WTA.
  • 2 titluri de Grand Slam a cucerit în cariera sportiva din România.

Spre finalul interviului de după meciul cu Rybakina, fanii s-au ridicat în picioare și au aplaudat-o pe Halep, după ce românca a spus că se bucură enorm să joace din nou în fața spectatorilor.

Hai în Digi Online să vezi ce-a însemnat mandatul lui Trump și efectele acestuia în politica internă și externă! Azi de la 22:00, numai pe Digi World!

"A fost un meci foarte greu pentru mine, știam că așa va fi. Am mai jucat împotriva ei, știam că este foarte puternică și că pune presiune pe adversar. Știam că trebuie să fiu puternică și calmă. În setul al doilea nu mi-a ieșit asta (n.r.- râde). Știam că trebuie să mă bat până la final în decisiv.

Încă sunt departe de potențialul meu, e greu să joci la cel mai înalt nivel după trei-patru luni de pauză. Mă ajută însă să joc în fața unui asemenea public. V-am simțit lipsa, au fost doi ani foarte grei, vă mulțumesc că ați venit și vă aștept în turul următor (n.r.- moment în care public a aplaudat la scenă deschisă)”, a declarat Simona Halep.

Etichete: simona halep , us open , simona halep us open , premiu simona halep , puncte simona halep
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă