Câți bani plăteau părinții juniorilor de la Steaua pentru ca fiii lor să joace la CSA până să se implice George Ogăraru: „4.000 de euro pe an! Deplasări, cantonamente, echipamente” | EXCLUSIV

3 săptămâni in urmă 11

George Ogăraru a fost „retrogradat” în luna iulie din funcția de manager al secției de fotbal a CSA Steaua la cea de coordonator al centrului de copii și juniori din cadrul clubului. Părinții copiilor de la CSA Steaua susțin că se vede o schimbare în bine de când Ogăraru a fost trimis să se implice la echipele de juniori.

Marius Voica, unul dintre copiii care joacă la CSA Steaua U15, a vorbit cu ProSport despre schimbările pe care George Ogăraru le-a adus în cadrul clubului odată cu venirea sa.

„Înainte plăteam 3-4.000 de euro pe an pentru copil la CSA Steaua”

Marius Voica susține că până la venirea lui Ogăraru era nevoit să plătească până la 4.000 de euro pe an ca fiul său să poată avea toate condițiile la CSA Steaua. Acești bani se duceau pe echipamente, deplasări, taxe de antrenament, taxe de joc.

„În momentul de față, sincer să fiu, de când a venit domnul Ogăraru din vară se văd niște schimbări. Dacă până astă vară, începând de la echipamente și mingi erau cumpărate de părinți, inclusiv turnee. De când a venit domnul Ogăraru aceste lucruri sunt plătite de club. Sunt bani veniți din partea sponsorilor. Au fost făcute ședințe de către antrenor, apoi la alte ședințe a participat și domnul Iovan. Domnul Ogăraru n-a fost prezent la nicio ședință.

Fiul meu e la Steaua de doi ani la grupa U15. Înainte plăteam minimum 3-4000 de euro pe an. Acum mai plătesc doar ghetele copilului. Acum nu se mai plătesc taxe de antrenament, taxe de joc, echipamente”, a declarat Marius Voica pentru ProSport.

Cu toate acestea, de când a venit George Ogăraru la CSA Steaua clubul roș-albastru a fost implicat în mai multe scandaluri. Ultimul dintre ele este legat de folosirea unui jucător pe „fals” într-un meci de juniori, lucru dezvăluit de ProSport.

ProSport va publica astăzi, de la ora 18:00, partea a cincea a dezvăluirilor explozive de la CSA Steaua.

Citește și: Tatăl unui copil de la CSA Steaua rupe tăcerea despre scandalul cu manele și whisky: „A fost o greșeală fatală, dar e și vina părinților” | EXCLUSIV

The post Câți bani plăteau părinții juniorilor de la Steaua pentru ca fiii lor să joace la CSA până să se implice George Ogăraru: „4.000 de euro pe an! Deplasări, cantonamente, echipamente” | EXCLUSIV appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă