Câți bani îi dădea Gigi Becali lui Gheorghe Mustață lună de lună. „Sunt câteva mii de euro!” Amenințări pentru liderul galeriei lui FCSB. „El știe cine sunt eu!”

2 săptămâni in urmă 23

Gigi Becali și Gheorghe Mustață se războiesc de când Edi Iordănescu a decis să își dea demisia de la FCSB, iar latifundiarul din Pipera nu a mai rezistat și a dezvăluit câți bani îi dădea liderului galeriei în perioada în care acesta era în închisoare.

Edi Iordănescu și-a dat demisia de la FCSB după aproape trei luni petrecute la conducerea clubului „roș-albastru” și a lăsat în urma sa un adevărat scandal.

Gheorghe Mustață și Gigi Becali s-au acuzat reciproc în ultimele zile, însă afaceristul nu a mai rezistat și l-a amenințat pe liderul galeriei formației roș-albastre.

Câți bani îi dădea Gigi Becali lui Gheorghe Mustață lună de lună

Gigi Becali i-a transmis lui Gheorghe Mustață să oprească atacul asupra lui, altfel o să aibă de aface cu el. Totodată, afaceristul a dezvăluit că îi dădea câte 1.000 de lei în fiecare lună atunci când liderul galeriei se afla în spatele gratiilor.

„Am ajuns să iau sfaturi de la Mustață? Așa am ajuns… Iau eu sfaturi de la el? El e băiat deștept, de calitate, dar dacă își dă prea multă importanță… Să își vadă de treaba lui, să se ducă cu Edi la echipa unde pleacă. Nu am ajuns să iau sfaturi de la el.

De când a venit Mustață de la pușcărie a adunat galeria, dar eu nu am nevoie de așa ceva. I-am făcut plângere penală. Ce gesturi agresive? Cum să îmi fie teamă, suntem pe junglă? La pușcărie cu ei! La mine nu e junglă pentru că dacă mă lasă pe mine în junglă, atunci o să vedeți voi junglă cu Mustață. El știe cine sunt eu… Eu nu cred că suntem în junglă pentru că o să facă pușcărie cine a scris.

Eu nu cred că Mustață este străin, dar nici nu cred că e prost ca să facă, el e deștept. Eu cred că ei nu vor spune, dar dacă e groasă treaba… atunci se iau și probe, se iau înregistrăile de pe telefoane. Eu cred că ei nu mergeau fără ca să aibă aprobare, iar Mustață are inteligență și știe cum să îi conducă. Are un talent ca să poată să conducă. El e deștept, nu e prost. Știe ce se poate întâmpla… Eu îi dădeam 10 milioane pe lună la pușcărie și a zis că îmi aduce banii. Păi sunt câteva mii de euro dacă stai să aduni banii pe care eu i-am trimis la pușcărie. Mustață o să plângă. Toate pleacă de la el. Să se roage să nu se întâmple nimic pentru că dacă se întâmplă, atunci el e vinovat”, a spus Gigi Becali la Pro X.

 

The post Câți bani îi dădea Gigi Becali lui Gheorghe Mustață lună de lună. „Sunt câteva mii de euro!” Amenințări pentru liderul galeriei lui FCSB. „El știe cine sunt eu!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă