Câți bani câștiga pe lună Ilona Brezoianu din actorie. Acum lucrează și la Antena 1, e prezentatoare: „Munceam, era un consum”

1 săptămână in urmă 19

În vârstă de 31 de ani, Ilona Brezoianu se mândrește cu cariera ei în actorie. Recent, ea a fost invitată în podcastul „Vin de-o poveste” a lui Radu Țibulcă, acolo unde a dezvăluit câți bani câștiga din actorie pe lună, înainte de pandemie.

Ilona Brezoianu și-a început cariera de actriță la un an după ce a terminat liceul, când a devenit studentă la UNATC. De atunci e îndrăgostită iremediabil de ceea ce face și a avut perioade când juca în 12 piese de teatru deodată, scrie a1.ro. Acum, ea se bucură de un adevărat succes în actorie.

Invitată în podcastul „Vin de-o poveste” a lui Radu Țibulcă, ea a dezvăluit cât a muncit și câți bani a câștigat pe lună din actorie, înainte de pandemie. „După ce am terminat facultatea, am jucat independent. Câștigai bani din teatru independent. Imagineză-ți că aveam un spectacol, îl jucam de mai multe ori pe lună, singură și aveam bani.

ilona-brezoianu-bani-din-actorie-5Icon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Înainte de pandemie, la un moment dat, jucam în 11 spectacole. Aveam vreo trei la Teatru Național, la Metropolis. Pe vremea aia, câștigam 2.000 de euro pe lună. Era ok. Nu mi-a fost greu. Dar munceam, repetam, era un consum. Banii se adunau, făceam 20 de milioane de TNB și tot așa.

Nu făceam în permanență 2.000 de euro, dar făceam. Asta era înainte să mă angajez la Teatru de Comediu. Stabilitatea pe care am avut-o mi-a permis să spun „nu” și să nu fac compromisuri.”, a declarat Ilona Brezoianu la podcastul „Vin de-o poveste”, conform substantial.ro.

În prezent, Ilona Brezoianu are și o carieră în televiziune. Aceasta e prezentatoare în culisele „X Factor”, ea stă de vorbă cu concurenții care urcă pe scenă. În plus, ea apare și în weekend în matinalul de la Antena 1.

 „Munceam, era un consum”

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă