Câți bani câștigă Dan Negru pe YouTube, de fapt. E începător, dar suma strânsă deja e frumușică EXCLUSIV

2 luni in urmă 32

Dan Negru, vedeta Antenei 1, scoate bani și din piatră seacă. Pe lângă salariul din televiziune cu emisiunile prezentate în România și în Republica Moldova, ”Regele Audiențelor” are venituri serioase și din imobiliare sau agricultură. Iar, mai nou, pune la pușculiță alte sute de dolari din activitatea de pe YouTube. Cei care l-au convins să devină activ în mediul online sunt Dorian Popa și Selly. Dan Negru ne-a vorbit, în exclusivitate pentru Impact.ro, despre noua sursă de câștig care se dovedește a fi o alternativă, mai ales pentru oamenii de televiziune locali.

Câți bani câștigă Dan Negru pe YouTube

Dan Negru s-a adaptat vremurilor și tehnologiei, așa că a debutat cu dreptul și în mediul online, după ce a aflat că noua generație de vedete s-a îmbogățit peste noapte cu sute de mii de dolari, din postările pe internet.

A fost ajutat de prietenii săi, Dorian Popa și Selly, ”Regii Internetului”. Dan Negru a înregistrat deja ceva câștiguri de peste 300 de dolari, o sumă promițătoare pentru un începător:

„E trist că se câștigă mai bine din online decât din media locală, jurnaliștii plătiți de televiziunile și de radiourile locale au salarii mizere în România, dar acum un content bun în online îi poate ajuta.

„Vorba lui Negru” e o emisiune radio care se aude la cele mai importante 50 de radiouri locale românești și încerc astfel să arăt că încă avem presă locală!”, ne-a declarat Dan Negru, în exclusivitate pentru Impact.ro.

Am aflat, cu acest prilej, și venitul din mediul online al lui Dan Negru pentru activitatea sa din ultimele 28 de zile, suma ajungând la peste 300 de dolari, numai din Dan Negru – YouTube.

Construiește un complex de vile în Timișoara

Dan Negru câștigă bani frumoși și din imobiliare, afacere în care a intrat în 2009. Se poate mândri cu o clădire de birouri în zona Mall Vitan, cu o suprafaţă de 1.300 mp, dar și cu alte două la Unirii și în Nordul Capitalei.

”Pentru fiecare clădire a scos din buzunar peste 100.000 de euro, nu face împrumuturi la bancă, investește salariul din televiziune și din chirii”, ne-au spus apropiații lui, pentru Impact.ro.

Iar vara aceasta, Dan Negru supraveghează lucrările complexului de vile de lângă Timișoara, orașul natal:

”Dan a cumpărat acolo un teren cu 40.000 de euro, unde construiește câteva vile, lucrările sunt în toi”, ne-au mai spus, în exclusivitate, pentru Impact.ro, apropiații prezentatorului emisiunii ”Next Star” (Antena 1).

Vinde grâul și porumbul, cu tona, la siloz

Dar Dan Negru, una din vedetele cu greutate și vechime de la Antena 1, este priceput și la agricultură, având un teren tot lângă Timișoara, moștenit de la părinți:

”Dan muncește aici în fiecare an, supraveghează seceratul, apoi vinde grâul și porumbul cu tona, la siloz. Aduce muncitori pe care îi plătește cu ziua”, ne-au mai dezvăluit aceleași surse.

Deși conduce bolizi pe străzile Bucureștiului, Dan este văzut adesea pe câmp, la volanul tractorului:

”Are permis pentru tractor, ajută și la strângerea recoltei”.

The post Câți bani câștigă Dan Negru pe YouTube, de fapt. E începător, dar suma strânsă deja e frumușică EXCLUSIV appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă